Keystone logo

4 Osnovne studije Programi u Nafta i gas 2024

Filteri

Filteri

 • Osnovne studije
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Studije Nauke o energiji
 • Energija
 • Nafta i gas
Polja studija
 • Studije Nauke o energiji (4)
 • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

  Osnovne studije Programi u Nafta i gas

  Универзитетска диплома се сматра првим степеном у низу могућих високошколских студија. Иако се може користити за приступ специфичним групама учења, степен сигнализира темељно знање из области студирања, припремајући ученика или да се више усаврши или уђе у радну снагу с широким спектром вјештина.

  Шта је дипломирани инжењер нафте и гаса? Овај степен истражује научна поља везана за производњу нафте и гаса, која често укључују предмете природних наука, инжењеринга, економије, па чак и пословања или закона. Степен је дизајниран да помогне студентима да постигну широко разумевање пословања производње енергије. Неки ученици бирају инжењерски фокус, док други имају више курсева везаних за продају или маркетинг.

  Овај степен може дати студентима вештине да анализирају техничке и научне податке. Такође укључује познавање рачунарског дизајна и познавање апликација науке у пословним окружењима.

  Посебне институције захтевају различите трошкове и курсеве, али бацхелор у нафти и гасу обично траје око четири године. Потенцијални студенти треба да имају у виду опцију буџета и каријере приликом избора програма који одговара њиховим потребама.

  Након што стекне диплому нафте и нафте, дипломирани студент може да тражи разне послове који олакшавају производњу нафте. Неки запослени са високим потражњом су геолог за нафту, хемијски инжењер и пројектант. Остале могућности за запошљавање укључују оператере опреме за контролу и управљање центрима, као и дизајн производа или менаџмент продаје и маркетинга за нафтне и гасне компаније.

  Програми за Бацхелор у нафти и гасу нуде многе глобалне и локалне институције. Образовање засновано на интернету је посебно добар избор за оне којима је потребна флексибилност док траже диплому. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.