Keystone logo

Filteri

 • Osnovne studije
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Obrazovanje
 • Podučavanje
 • Muzičko obrazovanje
Polja studija
 • Obrazovanje (84)
 • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

84 Osnovne studije Programi u Muzičko obrazovanje 2024

  Osnovne studije Programi u Muzičko obrazovanje

  Бацхелор се додјељује посвећеним ученицима који су завршили око 120 часова кредитног студија у својим одабраним областима и обично означава завршетак студентске додипломске каријере. Програми за студије углавном трају од три до седам година да заврсе у зависности од предмета и оптерећења курса.

  Шта је бацхелор у музичком образовању? Овај степен припрема музичаре свих врста да пренесе своје знање својим будућим ученицима на начин који је јасан и ефикасан и који се придржава тренутних стандарда. Од студената се може очекивати да обухвате предмете укључујући психологију музике и презентације, сценско планирање, обуку за уши и музичку педагогију. Они обично такође завршавају низ курсева који су повезани са различитим инструментима које планирају да подучавају. Ово се може узети заједно са основним часовима који укључују историју и математику.

  Током студија, студенти треба да савладају низ различитих вештина које их чине ефикаснијим у одабраној каријери и њиховом личном животу. Ово вероватно укључује побољшане музичке способности, способност промовисања здравих тимских радова и бољих организационих техника.

  Трошкови стицања музичког образовања ће се разликовати између различитих учесника курса једноставно зато што се школарина драстично мења између различитих школа и држава домаћина. Провера цене и трајања курса треба да буде први корак ученика прије одлучивања о школи.

  Бацхелор у овој области може отворити врата многобројним испуњавању каријере засноване на музици за оне који успевају да заврше програм. Први од њих је наставник музике или музички професор, најчешћа занимања за дипломце са степеном ове сорте. Директор бенд је још једна одлична позиција, заједно са музикологом, приватним учитељем инструментала, музичким библиотекарима и окружним надзорником музике. Већина ових послова углавном се фокусира на перформансе музике и на образовање у учионици.

  Онлине курсеви могу бити најбоља опклада за студенте са пуним распоредом или постојећим каријерама, али локалне и међународне опције су доступне студентима који преферирају традиционалније искуство у учењу. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.