Keystone logo

Filteri

 • Osnovne studije
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Studije Menadžmenta
 • Modni menadžment
Polja studija
 • Studije Menadžmenta (37)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije

  37 Osnovne studije Programi u Modni menadžment 2024

   Osnovne studije Programi u Modni menadžment

   Диплому додјељује колеџ или универзитет за завршетак прописаног студијског програма. У зависности од фокуса програма, то може захтевати три до седам година да се заврши. Кад је реч о програму додипломског студија, бацхелор'с дегрее је степен основног нивоа који је намијењен да се зараде прије магистарског или докторског студија.

   Шта је дипломирани менаџер у моди? Овакви програми нуде курсеве који помажу студенту не само да научи како да креира модну линију, већ и како да планира стратегију маркетинга и комуникације како би бренд успео. Курсеви укључују теме као што су модни маркетинг, модни послови, модне комуникације, модни дизајн, дизајнерски студији, графички дизајн, текстилна наука, управљање колекцијом, архитектура бренда, креатура уметности и моде, креативни правац и модно вођство.

   Овакав степен има много користи. Учење како створити оствариву визију може помоћи да се осигура успјех у сваком аспирацију живота. Знање стечено на курсевима менаџмента може помоћи у подстицању способности да буду добар лидер, а курсеви у комуникацији могу помоћи студентском пројекту успјешну слику у било којој ситуацији.

   Постоји широк распон трошкова за дипломски степен. Укупни трошкови ће се разликовати у зависности од дужине програма, специфичне институције, статуса боравка ученика и доступне финансијске помоћи.

   По завршетку дипломске студије модног менаџмента, могућности запошљавања могу укључити посао као модни дизајнер, креативни директор, модни координатор или менаџер бренда. Други дипломци би могли да нађу каријеру као менаџер дизајна, менаџер производа, менаџер колекционара, мерцхандисер, тренд форецастер, па чак и креатор нове модне компаније.

   Географска локација не треба ограничити академски потенцијал. Поред традиционалних програма који се одвијају на универзитетском кампусу, многе институције нуде онлине програме који су доступни студентима широм света. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.