Keystone logo

Filteri

 • Osnovne studije
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Moda
 • Modni marketing
Polja studija
 • Moda (40)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije

  40 Osnovne studije Programi u Modni marketing 2024

   Osnovne studije Programi u Modni marketing

   Дипломирао је диплому у једној од бројних областима везаним за уметност, наука или друштвених наука. Овај степен је веома драгоцено да се дипломцима који желе да раде у различитим областима, јер уводи важне концепте и упознаје студенте са читањем научних радова и изражавају своје идеје јасно писмено. Ове вештине су важни у свим пословима и аспектима живота.

   На најбољи одговор на питање шта је дипломирани у Фасхион маркетинга, потенцијални студенти морају прво гледати људе иза њихових омиљених брендова и линија одеће. Добре су шансе да свака од ових брендова је постао успешан барем делимично, јер је тржиште у правим купцима и са правом поруком. Зарађују диплому у моди маркетинг омогућава студентима да учествују у узбудљиви свет моде са пословне стране, препуштајући се својој страсти за стил, а користећи њихов таленат за маркетинг и рекламу.

   Дипломирани у Фасхион Маркетинг је добар избор за студенте са интересе у моди и оглашавања. Поље омогућава фер износ од креативности и одважних маркетинг избора, што је идеално за студенте напред-размишљања.

   Трошкови једног дипломираног у моди маркетинг варира у зависности од институције студенти желели да присуствују. Међутим, програм обично траје од три до четири године да заврши, а додатни трошкови за књиге или други материјали могу бити приписана.

   Оба висока мода и одећа малопродаја линије треба маркетинг менаџерима, руководиоцима и рекламних медија стилиста да помогну одржавању своје брендове. Људи који су заинтересовани за дизајн страни моде такође могу имати користи од степена у маркетингу, тако да они могу да науче основе промовише своју одећу и проналажење правог публику.

   Институције нуде диплому у моди маркетинг често омогућавају студентима да заврше неке од својих курсу, или чак читавог студијског програма на мрежи. Уколико сте заинтересовани за онлине степена, сазнају више о могућностима је лако. Трагање за програм испод и контакт директно признање Канцеларија школе по свом избору попуњавањем олова форми.