Keystone logo

12 Osnovne studije Programi u Metalurgija 2024

Filteri

Filteri

 • Osnovne studije
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Inženjerske studije
 • Nauka o materijalima
 • Metalurgija
Polja studija
 • Inženjerske studije (12)
 • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

  Osnovne studije Programi u Metalurgija

  Основне програми припремају студенте пружајући основни темељ за њиховом пољу рада. Ови чврсти блокови за изградњу омогућавају студентима да почне у својој каријери или настави да прима горњу дипломирао.

  Шта је завршио у металургији? Овај програм подразумева проучавање обраде минералне и екстракцију. Студенти ће бити у стању да идентификује физичке аспекте металургије, као што је рад са металима. Учесници програма такође научити како да одвоји основне минерале, очисти високе концентрације минерала и користе их да формирају производе. Током програма, студенти уче како да се баци, фалсификују и истиснути метала и како је тврдоћа и снага ових производа се контролишу кроз разне процесе.

  Ученици уче основне вештине за оптимизацију производње и повећање енергетске ефикасности за домаће и међународне компаније. Нежења у металуршком побољшава способност ученика да пронађе своје место у овом растућем научне области.

  Иако је ова свеобухватна степен понудио на међународним универзитетима широм света, трошкови наставе ће се разликовати у зависности од тога у коју школу студент бира да присуствују. То је добра идеја за заинтересоване студенте да се обратите Пријемни канцеларије да схвате најновије трошкове програма.

  Ученици који заврше са дипломирао у металуршком могу наћи каријере у истраживању, индустрији или управљање, или могу изабрати да настави на постдипломске студије. Металуршке инжењери раде у погонима руда третман, рафинерије, челичана, метална израда постројења и лабораторија. Области металургије расте као минерала и префињености је у велике потражње. Не само да је овај процес од кључног значаја за развој и производњу различитих производа, такође помаже студентима радити са окружењем као добро.

  Људи који не живе у близини универзитета још увек може зарадити диплому у металургији кроз онлине програма.Ово омогућава студентима да зараде своје дипломе из удобности свог дома. Трагање за свој програм у наставку и контакт директно признање канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.