Keystone logo

Filteri

 • Osnovne studije
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Studije umetnosti
 • Umetnost
 • Menadžment u umetnosti
Polja studija
 • Studije umetnosti (30)
 • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

30 Osnovne studije Programi u Menadžment u umetnosti 2024

  Osnovne studije Programi u Menadžment u umetnosti

  Добијање диплому представља ваше успехе као ундерград студента. То вам такође пружа неопходну основу знања које утире пут за остатак своје каријере, академски или не.

  &nbsp

  Они који никада нису чули за њега пре него што се вероватно питају: шта је дипломирани у управљању Артс? Овај степен припрема ученика за рад у административном капацитету са било којим од уметности, од учинка у сликарству. Они уче вештине потребне да би се олакшало стварање уметности и блиско сарађују са својим ствараоцима. Ови програми се студенти упознају са потребном пословне стране на уметности, чак укључујући и кулинарске уметности. Они похађају курсеве да учи о управљање односима са клијентима и који се баве људским ресурсима.

  &nbsp

  Постоји неколико предности добијања такав степен.Добијате вештине које су корисне у свим областима живота, као што је учење како управљати тим људи и постају успешни у комуникацији са другима. Истовремено, добијате да омогући стварање и ширење уметности на конструктиван начин.

  &nbsp

  Трошкови може знатно разликовати од програма до програма, у зависности од различитих фактора. Многи курсеви нуде могућности за финансијску помоћ, омогућавајући било кога да следе своје снове управљања уметност.

  &nbsp

  Врста каријере може очекивати је обично административни улога са уметничким организацијама као што су галерија или позоришта. Ово највероватније подразумева управљање особље и осигурати да производња деси јер је требало да. Каријере у овој области су невероватно испуњавају јер омогућавају дипломци да створе или користи пословни који се врти на дељење своју страст за уметност са другима.

  &nbsp

  Пријем у програм по вашем избору је поједностављена попуњавањем формулара који вам ставља у контакту са канцеларијом пријемном. Проналажење савршен момачко програм за можете бити лако са овим експанзивном базу података доступних школама на дохват руке. Трагање за ваш програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.