Keystone logo

14 Osnovne studije Programi u Menadžment u Pomorskoj nauci 2024

Filteri

Filteri

 • Osnovne studije
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Studije Menadžmenta
 • Menadžment u Pomorskoj nauci
Polja studija
 • Studije Menadžmenta (14)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije

   Osnovne studije Programi u Menadžment u Pomorskoj nauci

   диплому нуди студентима који почињу своје високо образовање. Узимајући већини студената између три и пет година да заврши, курсеви из може покривају широк спектар тема и укључује стажирање или ПРАКТИКУМИ.

   Шта је завршио у Маритиме Манагемент? Поморски посао је комплексна тема која укључује односе између великих корпорација и различитих нација. Многи производи битне за свакодневни живот и добробит људи широм света се превозе бар делимично преко мора. Курсеви у дипломирани Поморски управљање наравно да истражите предмете као што су актуелним дешавањима у поморству дуж финансирању и правним аспектима мора трговине. Програми нуде различите могућности за интеракцију са утврђеним предузећа или трговине, а неке школе нуде туристичке могућности за студенте.

   Студијски програми у овој теми обично пружају студентима са алатима потребним да истражују теме у приморски послу.Ово може да им да боље предузетника и припремити их за напредне пословне степени.

   Као и многи степени везаних за бизнис, добија диплому у поморској менаџмента може доћи по вишој цени него постизање акредитиве у другим областима студија. Због разлика измедју институција и земаља, контактирања конкретне школе ће генерално бити једини начин да се потврди трошкове једног од ових програма.

   Степен је важан корак ка многим каријерама које се фокусирају на бродове и луке. Студент са предузетнички дух, искуства и вишом акредитиве може да ради као консултант саветује трговце и власнике бродова на финесе доставе праксе или логистике. Многе врсте позицијама, као што су продаја рачуна извршне или јуниор логистичког аналитичар постају доступни након добијања поморску степен управљања. Организације које запошљавају особе са овим степенима у распону од малих предузећа до националне владе.

   Избор између великих школа може да буде тешко, тако да је први корак често нађе добар преглед својих могућности. Трагање за свој програм у наставку и контакт директно признање канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.