Keystone logo

57 Osnovne studije Programi u Nauka o Životnoj sredini Menadžment u nauci o životnoj sredini 2024

Filteri

Filteri

  • Osnovne studije
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Nauka o Životnoj sredini
  • Menadžment u nauci o životnoj sredini
Polja studija
  • Nauka o Životnoj sredini (57)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Osnovne studije Programi u Nauka o Životnoj sredini Menadžment u nauci o životnoj sredini

Зарада диплому у управљању животном средином је идеална прилика за појединце који желе да планирају, имплементирају и контролишу све аспекте обезбеди поштовање безбедности, здравља и заштите животне средине закона, прописа и политика. Пружа заштиту људи и животне средине у сваком аспекту планова управљања заштитом животне средине, процедура и операција.

Шта је дипломирани у управљању животном средином? Овај степен концентрише на знање и вештина потребних да буду ефикасна менаџери еколошке. Студенти ће такође научити основне грађевинске блокове идентификовати и вредновати садашњим и будућим ваздух, вода, земљиште и енергетског ресурса потребе. Учење ове технике омогућава израду одговарајуће препоруке и заступање у вези еколошки одрживих решења и праксе. Поред тога, нежења у овој области омогућава појединцима да развију интелектуалне вештине потребне за успех у глобалном управљању животном средином.

Многи разлози за одабир да је Факултет у току управљања заштитом животне средине. Програм пружа интердисциплинарни приступ управљања животном средином, укључујући контролу загађења, политика и прописа. Цоурсеворк укључује статистика, истраживање, Цалцулус, биологије и хемије.

Трошкови разликује у зависности од школе, а дужина програма креће између три и четири године. Битно је да сте довољно истражи програм по свом избору како би се осигурало да се уклапа своје циљеве.

Студенти који примају диплому у управљању животном средином може постати просперитетна и поштована са низом преносивих вештина. Матуранти развије снажну позадину у функцијама управљања заштитом животне средине. Студенти наћи могућности за каријеру у области здравља, процену ризика, загађења санације, јавну безбедност, контролу опасности, управљања ризицима и политикама и еколошким прописима здравља.Степен такође припрема појединце за позиције у очувању и ловства, морске и приморског развоја, индустријске екологије и одрживог пословне могућности.

Многи међународни опције су доступне из различитих универзитета. Курсеви Интернет-басед су идеалан избор за оне који живе у удаљеним подручјима широм света са ограниченим приступом објекту. Онлине опције такође задовољити појединцима који захтевају флексибилан распоред. Да бисте почели са курса, потражите свој програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.