Keystone logo

Filteri

 • Osnovne studije
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Turizam i Ugostiteljstvo
 • Turizam
 • Menadžment turističkih objekata
Polja studija
 • Turizam i Ugostiteljstvo (4)
 • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

4 Osnovne studije Programi u Menadžment turističkih objekata 2024

  Osnovne studije Programi u Menadžment turističkih objekata

  Диплома је академска достигнућа која указује на успешан завршетак програма додипломског студија. Обично је потребно око четири године да се заврши, а курс студија укључује и опште класе и класе у изабраној специјализацији.

  Шта је бацхелор у управљању летовима? Бацхелор ин Ресорт Манагемент је програм који се фокусира на принципе угоститељске индустрије, менаџмента догађаја и маркетинга. Све ово знање је од суштинског значаја за амбициозне хотелске и туристичке професионалце, а може се упознати са курсевима као што су Управљање људским потенцијалима, Маркетинг за хотеле и одмаралишта и Принципи путовања и туризма.

  Неки програми такође нуде праксу тако да студенти могу да раде у окружењу за угоститељство.

  Пратећи овај степен може вам понудити предности како у и изван угоститељског контекста. Можете очекивати да се ваше вештине организационог и конфликтног решења побољшају, а такође ћете вероватно побољшати своју способност да интерактирате са гостима и управљате особљем.

  Колико ће коштати да стекне диплому у управљању летовима? То зависи од многих фактора, укључујући и финансијску помоћ коју добијате, школарину која се наплаћује од програма и локација школе. Контактирање пријемне канцеларије је најбољи начин да добијете поуздане информације.
  Најочигледнији посао за дипломиране студенте је одмаратиште. Са степеном специфично прилагођеним овом занимању, бићете у доброј позицији. Међутим, то једва да је једина могућност за дипломце; свака каријера у угоститељској индустрији би била добро погодна за дипломце који траже запослење. Неке од других позиција које можете размотрити укључују менаџера особља у хотелу, директор туризма и маркетинга, и консултант за угоститељство. Можете изабрати да радите у кући у хотелу или одмаралишту, али такође можете наћи самостално консултације о раду.

  Ове могућности су доступне само када направите скок и пронађете одговарајућу школу. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.