Keystone logo

35 Osnovne studije Programi u Studije Tehnologije Menadžment tehnologije 2024

Filteri

Filteri

 • Osnovne studije
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Studije Tehnologije
 • Menadžment tehnologije
Polja studija
 • Studije Tehnologije (35)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije

  Osnovne studije Programi u Studije Tehnologije Menadžment tehnologije

  Дипломирани у технолошком менаџмент пружа студентима знања пословних инфраструктуре технолошких и како да користе информационе системе да напредују ефикасност и проширити производне капацитете унутар организације. Студенти развијају вештине решавања проблема и познавање технологије које доводе до бољег управљања и лидерским позицијама.

  Шта је дипломирани у управљању Тецхнологи? Ово диплому комбинује принципе пословања са иновативним технолошким приступу рјешавања проблема. Студенти уче основна начина да технологија помаже предузећима управља подацима и остваре циљеве. Цоурсеворк укључује обиман рад пројекта да научи студенте како да компјутерске системе и апликације унапреде своје методе управљања и руковођења. Студенти такође стичу увид у ефикасност и прецизност аутоматизованих система и управљања базама података у разним областима.Учесници могу Специјализовани у области технологије администрације, као што су рачуноводство, финансије, управљање ланцем снабдевања, промоцију здравља и услуга, људских ресурса и комуникација.

  Степен менаџмент технологија користи студентима припремајући их за каријере у водећим позицијама са чврстим темељима за бизнис, менаџмент принципа. Дипломци имају додату слој знања о информационим системима и компјутеризованих апликација поред својих пословних едукација.

  Трошкови програм за ову степена варира кроз институције. Већина управљања степени технологија трајати четири године да заврши, али то такође може да зависи од појединачних захтјева школским. Студенти заинтересовани да се баве овај степен треба темељно истражити сваку институцију да се уверите да је одговарајући за своје финансијске и академских циљева.

  Дипломци који су скупили за управљање технологија диплому су квалификовани за администрацију и надзорника у различитим организацијама. Студенти могу изабрати концентрацију и напусти програм са супериорним вјештина за рјешавање проблема и аутоматизованих система знања у њиховим изабраним подручју. Менаџмент иновација искуство је корисно за финансијске менаџере, управници болница, професионалце људских ресурса, као и друге позиције које се ослањају на управљање базама података. Технолошка решења су такође корисне у маркетинг, истраживање, продаје и комуникационих каријере.

  Заинтересовани студенти могу да науче више о предностима управљање технологија степена по Претражите нашу велику базу података о школама. Трагање за ваш програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.