Keystone logo

20 Osnovne studije Programi u Menadžment rizika 2024

Filteri

Filteri

 • Osnovne studije
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Studije Ekonomije
 • Finansije
 • Menadžment rizika
Polja studija
 • Studije Ekonomije (20)
 • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

  Osnovne studije Programi u Menadžment rizika

  Шта год да радите у животу, постоји одређени степен ризика. Бити у стању да процене ових ризика је важан део израде мудре финансијске и пословне одлуке. Зарада диплому у управљању ризицима је одличан начин да себи направи пожељна предузећима и финансијским институцијама широм света.

  &nbsp

  Шта је дипломирани у управљању ризицима? Ова врста образовног програма обично се фокусира на управљање ризицима у вези са предузећима и финансијским институцијама. Цоурсеворк често фокусира на темама као што превенцију губитка, пословним статистикама, пословним обичајима, ревизије и више. Дужина студирања варира, али многи студијски програми узети четири до пет година да се заврши. Ово је добар програм избора за организовани студенте који уживају бројеве и податке. Многи часови су такође доступни на мрежи, који је одличан избор за даљину ученике.

  &nbsp

  Чињеница да су многи часови за зараду дипломирао у управљању ризицима су доступни на мрежи чини овај програм привлачан за студенте широм света. То је такође одличан начин да слети међународне послове, а неки програми дозвољавају да се усаврши свој фокус програма.

  &nbsp

  Колико то може коштати да зараде дипломирани у управљању ризицима зависи од тога где се одлучите да студирате и колико вас води да зараде степена. Да би у потпуности разумеју каква трошкова су укључени са својим студијама, темељно истражити програм из школе по свом избору.

  &nbsp

  У највећем делу, дипломци који остварују дипломирао у управљању ризиком су квалификовани да раде у осигурању и финансијском сектору. Каријера могућности укључују агента осигурања, покровитеља, тврди за подешавање, финансијског менаџера и актуара. Зарада на постдипломским студијама у овој области може да помогне дипломци да остану конкурентни за још боље опције за каријеру.

  &nbsp

  Могуће је применити на већину програма управљања ризиком попуњавањем онлине апликације из институције која програм. Да бисте сазнали више, претражите свој програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.