Keystone logo

Filteri

 • Osnovne studije
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Studije Održivosti
 • Održivost životne sredine
 • Menadžment resursa
Polja studija
 • Studije Održivosti (16)
 • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

16 Osnovne studije Programi u Menadžment resursa 2024

  Osnovne studije Programi u Menadžment resursa

  Постдипломске студије добијају се на крају студентске каријере за додипломски студиј и обично пружају основу за почетне положаје у специфичним областима каријере или прилозима за постдипломске студије. Степен се може добити на факултету или факултету и обично захтева завршетак око 120 сати рада.

  Шта је бацхелор у управљању ресурсима? Овај степен се фокусира на давање студентима технике које су потребне да безбедно и одговорно раде са ресурсима као што су природни гас, вода и друга земљишна средства која се користе у свакодневном животу од стране предузећа и појединаца широм свијета. Неке од курсева се могу очекивати од студената који укључују биологију, хемију, економију, студије животне средине, географију и основне курсеве као што су математика и језичка умјетност.

  Кроз студије, студенти ће вероватно научити како боље очувати ресурсе и смањити њихов утицај на животну средину како на радном мјесту тако иу властитим домовима. Они такође могу да изграде вјештине тимског рада и побољшају комуникацијске технике. Ове вештине могу се применити иу професионалном свету и приватним животима учесника.

  Трошкови везани за овај степен програма варираће прилично различито између различитих земаља и школа, па је неопходно да проспективни ученици мало истражују школарину пре него што дешавају коју школу присуствују. Трошак се такође може променити у зависности од тога да ли се часови узимају на мрежи или лично.

  Пошто су напори за очување ресурса сада на високом нивоу, запошљавање дипломаца у овој области може бити лако доступно у већини делова свијета. Неки од носилаца каријерних студија могу бити укључени у истраживање животне средине, наставнике, еколошке новинаре, еколошке ресторарере, руководиоца енергије или ресурса у приватним индустријама или јавним службама или развијеници политике заштите животне средине. Већина позиција доступних за овај степен има јак фокус на очувању енергије и ресурса на дужи рок.

  Локални и међународни курсеви су одлични за студенте који траже традиционално искуство у колеџу, док онлине курсеви могу пружити ученицима пуно слободе заузетим распоредима. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.