Keystone logo

13 Osnovne studije Programi u Menadžment restorana 2024

Filteri

Filteri

  • Osnovne studije
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Studije hrane i pića
  • Poslovanje u oblasti industrije hrane i pića
  • Menadžment restorana
Polja studija
  • Studije hrane i pića (13)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

    Osnovne studije Programi u Menadžment restorana

    Типично завршен за три или четири године, степен дипломирани је додељен након ученици су завршили напредни пук студија у одређеној области. диплому може бити праћена студијама да се постигне или доктора магистрирао, иако многи студенти користе овај степен да се директно у радну снагу. дипломирао је вредан успех који се може лако искористио у више плаћених послова.

    Шта је завршио у ресторану Манагемент? Овај специјализовани степен припрема ученика са организационе, кориснички сервис и пословних вештина да уђе у један од неколико радних места у ресторану или хотелу окружењу ресторан. Ученици уче мешавину пословних принципа, односе на храну најбољим праксама и предузетничке вештине. Овај тип степена такође обично студенти оружја са знањем санитарних пракси, предње-оф-тхе-хоусе и бацк-оф-тхе-хоусе Манагемент Скиллс као и кухиња припремним вештина.Оно што је најважније, ученици стекну дубље разумевање способности комуникационих услуга и купаца који су потребни да буде заиста ефикасан менаџер.

    Дипломци са овим степеном улазе у радну снагу са специјализованим знањима стеченим од интензивног изучавања у учионици поред практично искуство. Ово је један од неколико предности, укључујући и долази до потенцијалних послодаваца са доказаним квалификацијама.

    Фактори као што су врста институције и дужине студијског програма у школу може сваки утицај цена овог степена. Најбоље је да директно разговара са школама да се тачно информације о трошковима.

    Када се заврши, а дипломирао у ресторану менаџмент отвара пут за узбудљивом ширину каријере у топ тиер ресторана, угоститељских предузећа и све између. Степен може да усмери особље као банкет менаџера, кафетерије или бар менаџер. Више предузетничке студенти могу претвори њихов степен у отварање и вођење сопственог ресторана или франшизе.

    Потражња за људе способне за чување хране установе глатко расте, а постоје многе школе нуде степени у овој области, нарочито на мрежи. Пронаћи ону која је права за вас-потрази за свој програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.