Keystone logo

Filteri

 • Osnovne studije
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Turizam i Ugostiteljstvo
 • Menadžment parkova i površina i objekata za rekreaciju
Polja studija
 • Turizam i Ugostiteljstvo (28)
 • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

28 Osnovne studije Programi u Menadžment parkova i površina i objekata za rekreaciju 2024

  Osnovne studije Programi u Menadžment parkova i površina i objekata za rekreaciju

  Можда је најчешће спроводи у свим пост-средњем образовању степени, степен Тхе Бацхелор је потврда о напредним знањем обично додјељују након току интензивне студије на универзитету. Овај курс може трајати и до четири године, зависно од студија, а обично је услов за више плаћају, белим канцеларијских послова. дипломирао је предуслов за магистериј или докторат.

  Шта је завршио у управљању Паркс анд Рецреатион? Овај степен опремио студенте са знањем потребним за ефикасно управљање рекреативне садржаје и туристичке оријентисане објеката свих врста. Програми могу да укључе концентрације у управљању парка и путовања / туризма. Све концентрације се фокусирати на развој лидерских и пословних вјештина менаџмента поред хоновања говор и слушање таленте. Курсеви наглашавајући етику и контакте са клијентима најбоље праксе су често укључени.

  Међу првих користи од степена ове дипломираног су повећане могућности за запошљавање из послодаваца који могу да виде зарађивали степен као доказ истрајности будућности запослених и посвећености завршетка циљеве. Имајући степен дипломирани такође може да помогне када желите да преговарате већу плату.

  Колико ће коштати да зараде своју диплому може да зависи од тога где се одлучите да иду у школу, колико је програм и други детаљи школа специфичан. Позови своје будуће школе да сазнате више о својим трошковима.

  Примаоци дипломираног у Паркс анд Рецреатион менаџмент често нађу квалификована за неколико радних места. Они који воле да раде ван Можете погледати на каријеру као рекреације планери, Парк менаџерима или на терену инструктора. Више носиоци које су оријентисане ка степени могу да се одлуче за позиције као што су камп претпостављеног или здравље и велнес инструктор. Сви послови деле фокус на одржавању објеката и активности у подешавањима заједнице.

  Како овај степен расте више вреднује, све више и више школе нуде то и ван интернета. Направили смо изабрали прави школу лако. Трагање за свој програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.