Keystone logo

17 Osnovne studije Programi u Menadžment nekretnina 2024

Filteri

Filteri

 • Osnovne studije
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Studije Poslovanja
 • Nekretnine
 • Menadžment nekretnina
Polja studija
 • Studije Poslovanja (17)
 • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

  Osnovne studije Programi u Menadžment nekretnina

  Пурсуит оф факултетске дипломе пружа могућност за напредне наставе на универзитетском нивоу са нагласком на одабраним пољу. Степен је потребан за улазак у многе каријере. Студенти могу да користе и степен на диплому као основа за наставак студија на нивоу мастер.

  &nbsp

  Шта је дипломирани у некретнине Манагемент? Менаџери некретнина су одговорни за руковање имовину других с намјером одржавања вредности и максимално потенцијал за зараду. Студенти стичу разумевање процене, развој, управљање и посредовање. Примери укључују курсеви рачуноводства и финансија, маркетинга, лизинг, станар односе, комуникације, уговорне споразуме, економији и прави закон некретнина. Вештине вредновања се стичу кроз наставу у техникама процене, анализе портфолиа, и трендовима који утичу вредности некретнина.Студије покривају администрацију стамбених и пословних објеката, виши животни и приступачног становања.

  &nbsp

  Предности степена могу се видети на личном нивоу као иу напредовања у каријери. Индивидуални раст се остварује кроз развој аналитичких и међуљудских вештина. Такође, знање добијено у програму може да се примени у приватним животима ученика за побољшање имовинских одлука.

  &nbsp

  Могућности програма су доступни глобално, варирају у цени по локацији и наставном плану и програму. Да бисте утврдили најбољи индивидуални избор, ученици треба да истраже специфичности сваке од опција са њиховим личним циљевима.

  &nbsp

  Вештине учени у делању са управљања диплому некретнина су у велике потражње на радном месту. Дипломци су опремљени за запошљавање у неколико различитих области. Каријере су доступни у управљање и развој, планирање кориштења земљишта, премера, инвестиција у некретнине, и поступку процене вредности некретнина.Дипломци су такође квалификовани да делује као консултанти у лизингу, маркетинга, планирање инвестиција, као и стицање и располагање имовином. Листа потенцијалних послодаваца укључује некретнина фирме, комплексе апартмана, друштвених станова, својства за одмор, комерцијалне пословне куле, индустријски паркови, шопинг центри и пословних паркова.

  &nbsp

  Да направе први корак ка изазовном и награђивања каријере у реалном управљању некретнинама, потражите свој програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.