Keystone logo

15 Osnovne studije Programi u Studije Menadžmenta Menadžment luksuza 2024

Filteri

Filteri

 • Osnovne studije
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Studije Menadžmenta
 • Menadžment luksuza
Polja studija
 • Studije Menadžmenta (15)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije

  Osnovne studije Programi u Studije Menadžmenta Menadžment luksuza

  Са факултетске дипломе, појединци су спремни да наставе даље образовне могућности, померите директно у задовољавајућем каријеру, или стекну право на већу професионалног успеха него што већ имају. Програми обично захтевају о четири године наравно рада. Ови програми основних поставити темеље које појединци треба да постане добро упућен у њиховим изабраним индустрији.

  Шта је дипломирани у управљању Лукури? Овај програм обухвата области као што су мода, малопродаје, и хотелијерству. Програми генерално се фокусирају на управљање луксузну робу и моди, као и луксузних услуга. Ученици могу бити изложени најефикаснијих метода у туризму или у малопродаји нових моди. Имају практичне вежбе да појача образовних модела који студирају. Курсеви укључују опште услове и наставне часове фокусиране директно од жеља у каријери ученика.

  Са факултетске дипломе, многи дипломци су спремни да пређете директно у радну снагу. Док су неки од њихових вршњака може да тражи посао без дипломе, они који су завршили програм може често крећу право у руководећим позицијама. Стажирање су често доступни да садашњи студенти са могућностима да изгради своју мрежу професионалаца.

  Трошкови учешћа у овим програмима варирају, наравно. Школама и образовним институцијама, посебно преко међународних граница, успоставити различите распореде школарине. Заинтересовани појединци треба да контактирају директно школама за накнаде информације.

  Матуранти могу наћи позиције у маркетингу, продаји, и брендинг области луксузног индустрије. Остале позиције укључују модни уредник, трговину, дизајна, илустрације, текстил, развој производа, хотелски менаџмент, управљање и луксуз-бренд.Неки дипломци су запослени са фокусом на борбу против фалсификовања, док су други у дело управног декор који се односи на хотеле. Неки стручњаци се фокусира на продају и другима на истраживање модне трендове.

  Ако сте икада сматрали каријеру у луксузном управљање, можете прегледати образовне могућности на располагању Вам позивајући се листинг програма. Наћи једноставне форме вођства које поједностављују процес контактирања школа. Трагање за ваш програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.