Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 104 Diplome osnovnih studija  (Osnovne studije) u Menadžment ljudskih resursa 2024

104 Osnovne studije Programi u Menadžment ljudskih resursa 2024

Pregled

Бацхелор'с дегрее је додипломски степен доступан на универзитетима широм свијета. Типично, степени бацхелора су дизајнирани да се заврше у року од четири године од пријема, али могу бити краћи или дужи у зависности од програма.

Шта је дипломирани менаџер људских ресурса? Управљање људским ресурсима је проучавање, управљање и побољшање људског капитала. Ученици испитају системе управљања који се користе у организацијама свих величина и типа док процењују области слабости и идентификују потенцијалне могућности побољшања. Поред стицања професионалног лидерства и вјештина запошљавања, студенти посвећују велики дио својих студија законском и етичком пејзажу који карактерише данашњи радни свет. Програми обично стављају велики нагласак на управљање запосленима и пружају додатне студије у финансијском и оперативном управљању.

Студенти са овим дипломским студијама су често високо организовани, обучени су за управљање бенефицијама запослених, и изузетно су вешти у управљању федералним прописима. Не само да ове вештине пружају прилику у многим индустријама, већ оне могу помоћи развоју личних односа повећавајући ученичку равнодушност, привлачност и управљање конфликтима.

Трошак за диплому ће се разликовати између студената и зависиће од више варијабли. Контактирање канцеларија за запошљавање потенцијалних школа може елиминисати већину неизвесности и пружити индивидуалним информацијама студентима.

Људски ресурси су витални део сваке индустрије и организације, па стога следи да студенти са овим степеном могу пронаћи прилике у сваком дијелу свијета. Кад не раде у области људских ресурса, дипломци могу понудити своје услуге на обуци, организационе операције и развој пословања. Руководиоци и директори за људске ресурсе су уобичајене позиције, док други радни називи могу укључивати програме за обуку, регрутаре, менаџере радних односа, стручњаке за плате, помоћнике за људске ресурсе и административне координате.

Неки, ако не и сви, дипломирани менаџер људских ресурса могу бити завршени на мрежи, омогућавајући ученицима да настави своје каријере и одржавају породични живот док зарађују свој степен. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.

Pročitajte više

Filteri

  • Osnovne studije
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Studije Administracije
  • Ljudski resursi
  • Menadžment ljudskih resursa
Polja studija
  • Studije Administracije (104)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije