Keystone logo

Filteri

 • Osnovne studije
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Studije Menadžmenta
 • Menadžment informacija
Polja studija
 • Studije Menadžmenta (43)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije

  43 Osnovne studije Programi u Menadžment informacija 2024

   Osnovne studije Programi u Menadžment informacija

   Многи појединци водити дипломирао у управљање информацијама да истраже и прошире се на људски и технолошким елемената информационих система. Овај степен пружа вредне увид у информације индустрије спектра од фокусом на потребе крајњих корисника да развију флексибилан и високо преносни систем квалификација за века радном месту 21..

   Шта је дипломирани у управљање информацијама? Степен је за студенте који планирају да наставе каријеру у управљању техничке вештине потребну да надгледа различите информационих система, укључујући телекомуникације, бежичне и других мрежних технологија. Она наглашава специфичну академску каријеру и припрему у сигурности информација дисциплине. Програм пружа учесницима са широким увод у управљање информацијама, услуга и технологија, заједно са јаким либералне уметност и науку фондације.Студенти уче ефикасне методе за проналажење информација и приступ потребе због недостатка за дизајнирање и управљање системима да испуни те захтеве.

   Ови програми и студије су корисни за оне који желе да напредују у каријери и уче на вишем нивоу образовања. Курсеви могу да варирају, али пре свега на центар за информационе технологије, истраживања и маркетинга. Цоурсеворк укључује истраживање, коначним математике, медије, етику, телекомуникације и пословне архитектуре.

   Институције имају различите трошкове за овај програм, који се три до четири године да заврши. Свако ко је заинтересован за зараду своју диплому треба да контактирају посебне факултете о курсева, као и трошкова регистрације како би се осигурало да програм задовољава своје циљеве.

   Након појединац добије управљање информацијама диплому, они могу да нађу посао у бројним каријере. Једна таква област је у управљању пројектима, где дипломци надзире информационе системе и стварају информације политику.Поред тога, они могу да раде као и мрежних система менаџере, веб дизајнера, менаџерима база података и информација безбедносних консултаната. Могућности за пословање су неограничене, укључујући ради за финансијске институције, владине агенције и у пољу образовања.

   Заинтересовани појединци треба да предузме кораке ка постизању суштинских своју диплому у управљању информацијама. Наше дугогодишње база података је идеална полазна тачка за студенте да почну истраживање своје изборе, и географски и образовно. Трагање за ваш програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.