Keystone logo

25 Osnovne studije Programi u Menadžment hrane i pića 2024

Filteri

Filteri

 • Osnovne studije
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Studije hrane i pića
 • Poslovanje u oblasti industrije hrane i pića
 • Menadžment hrane i pića
Polja studija
 • Studije hrane i pića (25)
 • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

  Osnovne studije Programi u Menadžment hrane i pića

  Бацхелор програми су намењени појединцима да стекну основно разумевање одређене области студија. Често је степен дипломирања довољан да положи добар посао, али понекад дипломци настављају постдипломски степен, као што су мастер или докторат.

  Многи људи желе да знају, шта је бацхелор у менаџменту хране и пића? Овај програм је осмишљен да помогне учесницима да изграде своје суштинско знање о квалитету хране, производњи хране и вјештинама неопходним за постизање успјешног прехрамбеног предузетника. Студенти могу учествовати на курсевима као што су производња хране, управљање квалитетом хране, трговина храном, пословно право угоститељства, филозофија хране и вина и квалитетно управљање услугама. У току овог програма, ученици могу провести значајно вријеме у практичним радионицама, обимним лабораторијским сесијама и радионицама који се фокусирају на умјетност фине хране.

  Појединци који дипломирају са менаџментом хране и пића често поседују многе пожељне вештине. Учесници програма углавном имају јаче сензорне вештине од других, као и пословни савет како би постали успешан прехрамбени предузетник. Многи су такође креативни и иновативни мислиоци. Свака од ових особина може бити корисна у неколицини поља.

  Трошак за диплому заиста зависи од програма на који студент одабере да учествује и колико траје поменути програм. Студенти такође треба да израчунају трошкове трошкова живота у укупне трошкове њиховог образовања.

  Овај програм има за циљ да припреми студенте за бројне узбудљиве каријере. Поред рада у кухињи као кухара, дипломци могу поседовати вјештине за развој производа, иновације у храни и дизајну, брендирање хране или управљање малим предузећима. Они могу постати маркетиншки директор или фотограф за храну. Учесници могу пронаћи успех у угоститељској индустрији или чак у забави као домаћин хране.

  Више установа почиње да нуди ову врсту програма. Неки курсеви могу бити завршени на мрежи. Да бисте сазнали више о опцијама које су вам на располагању, потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе коју сте изабрали попуњавањем образца олова.