Keystone logo

67 Osnovne studije Programi u Studije Menadžmenta Menadžment događaja 2024

Filteri

Filteri

 • Osnovne studije
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Studije Menadžmenta
 • Menadžment događaja
Polja studija
 • Studije Menadžmenta (67)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije

  Osnovne studije Programi u Studije Menadžmenta Menadžment događaja

  Завршетак дипломске студије је важан успех у образовном путовању. Четири године интензивне универзитетске студије настављају да производе добро заокружене дипломце који су спремни да директно уђу у квалификоване послове.

  Можда сте се питали шта је дипломирани инжењер прехране? Програми често усредсређују на различите аспекте индустрије, као што су обрада, безбедност, складиштење, контрола квалитета и исхрана. Студенти теже да започну изградњом снажне основе у наукама, узимајући курсеве напредне математике, хемије, биологије и физике. Након што савладају теорију, постављају се да буду добро упућени у темама као што су паковање, сензорна евалуација, инжењеринг хране и развој производа.

  Дипломци сматрају да гледају индустријске системе хране из потпуно другачије перспективе. Они могу развити укусније укусе који им омогућавају да уживају у десертима, пићима и гурманском превозу на новом нивоу. Због растућег становништва на свијету и снажне потражње, многи пронађу посао одмах након дипломирања.

  Стопа школарине варира између институција. Потенцијални студенти могу бити у могућности да израчунају трошкове образовања користећи информације на веб страници школе. Већина факултета има одељења за финансијску помоћ да понуде кредите и стипендије онима који се квалификују за њих.

  Могућности за запошљавање зависе пуно од интереса и способности ученика. Они који добро раде на предметима науке могу касније радити у лабораторији или производном погону. Креативни алумни могу наћи запослење у развоју нових производа, техника и рецепата. Аналитичари, појединци оријентисани ка детаљима, могу користити своје образовање да би радили у регулаторној сагласности у јавном или приватном сектору. Остали се специјализују за транспорт и логистику. Дипломци који раде на предузетништву могу започети сопствени ланац намирница или припремити оброк.

  Студенти ће вјероватно наћи институције које нуде прехрамбене технологије у Европи, Азији и шире. Пре уласка у пуно радно време, неки студенти ће моћи да напредују путем курсева на мрежи. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.