Keystone logo

421 Osnovne studije Programi u Studije Menadžmenta Menadžment 2024

Filteri

Filteri

  • Osnovne studije
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Studije Menadžmenta
  • Menadžment
Polja studija
  • Studije Menadžmenta (421)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Osnovne studije Programi u Studije Menadžmenta Menadžment

Бацхелор'с дегрее се обично зарађује кроз студије на факултету или универзитету и пружа одговарајућу основу за изградњу каријере у одређеном пољу. Укључује и обично основно учење и више специјализованих студија. Програми трају од три до седам година да би се завршили.

Шта је бацхелор у менаџменту? Једноставно речено, то је степен програма који предаје ученике да управљају пословањем или сопственом организацијом на начин који је ефикасан, ефикасан и одговоран. Студенти ће вероватно проучавати низ различитих предмета у потрази за овим степеном, као што су пословна комуникација, понашање потрошача и корпоративно управљање. Они који желе да управљају компанијом која се простире у различитим земљама, такође могу вероватно проучавати међународно право, међународне финансије и међународну логистику.

Стручњаци који се одлуче за овај степен вјероватно ће научити како да ефикасније одреде приоритете, чиме се оптерећују радна оптерећења. Штавише, они ће научити како правилно усвојити политике изградње тима међу запосленима и омогућити бољу комуникацију у професионалним окружењима.

Трошкови стицања дипломе из менаџмента у потпуности зависе од тога на којој земљи и институцији студент одлучује да похађа курсеве. Као што је случај са већином дипломских диплома, овој студији ће се требати просјек од три до шест година.

Вештине управљања су високо цењене на глобалном тржишту, и као такви, носиоци овог степена могу имати приступ различитим занимањима након завршетка курсева. Представник продаје, маркетинг менаџер, менаџер продаје, менаџмент аналитичар, генерални менаџер операција, финансијски аналитичар и финансијски менаџер су неке од најчешћих занимања за које се могу квалификовати квалификовани носиоци у овој области. Службеник за људске ресурсе, менаџер грађевине, извршни директор маркетинга и системски аналитичар такође могу бити одрживе каријере.

Међународне и локалне опције за образовање доступне су за студенте широм свијета, а онлине курсеви могу бити доступни онима који живе у изолираним подручјима или имају планиране радне временске прилике. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.