Keystone logo

31 Osnovne studije Programi u Žurnalistika i Masovne komunikacije Mediji Medijska tehnologija 2024

Filteri

Filteri

  • Osnovne studije
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Žurnalistika i Masovne komunikacije
  • Mediji
  • Medijska tehnologija
Polja studija
  • Žurnalistika i Masovne komunikacije (31)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Osnovne studije Programi u Žurnalistika i Masovne komunikacije Mediji Medijska tehnologija

Степен Тхе Бацхелор је обично највише признање дато у образовању студената. Дипломци овог програма може или преселити у каријери позиције или изабрати да раде у правцу даљих академских награда. Степен програма обично траје око четири године да заврши; дипломци добију 120 семестар кредита у својој одабраној области студирања.

Шта је дипломирани у Медиа технологије? Овај програм се фокусира на пружање утемељење у технологији која се користи за дигиталне медијских система. Ту спадају технологије које се користе у анализи медија, производећи интерактивних медија, дистрибуције дигиталних садржаја и стварање интерактивног медија. На завршетку студија, студенти разумеју различите хардверске и софтверске системе за подршку дигиталног медија. Дипломци су у стању да развије дигиталних медијских пројеката.

Са нагласком на креативности и производње, курсеви из овог програма припрема студенте и са практичном оснивања електротехнике, информатике, и дигиталних медија технологије, и фокусом на креативном развоју програма, садржаја, графику и медија. Дипломци су спремни да учествују у испуњавању и узбудљиве каријере у трајну медијске индустрије.

Трошкови учешћа у програму ове бацхелор може да варира од школе до школе, поготово што ове школе налазе се у великом броју различитих земаља. За конкретне информације о школарине и накнаде, заинтересовани појединци треба да контактирају школе по свом избору.

Дигитална медијска индустрија је брзо мењају и развијају. Тренутно постоји доста потражње за појединце који креативно могу да пруже развој интернет, игре и информационих система.Дипломци овог програма можете наћи каријере са великим медијским кућама, интернет компанија, и мултимедијалних предузећа. Наслови Јоб укључују Дигитал Медиа Специалист, Дигитал Цонтент Продуцер, Дигитал специјалиста кампање, аудио-визуелну производњу специјалиста, директор дигиталног садржаја и медија, и маркетинг менаџер. Каријера обећавају узбудљиве и стално мења радне искуства.

Ако сте заинтересовани за учешће у овом програму, погледајте ваше могућности школовања у листу програма. Користите до вођства форме да контактирају школе. За више информација, што је врло згодно за тражење вашем програму испод и контактирајте директно пријемног канцеларију школе по свом избору попуњавањем олова форми.