Keystone logo

Filteri

 • Osnovne studije
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Društvene nauke
 • Međunarodni odnosi
 • Međunarodni poslovi
Polja studija
 • Društvene nauke (15)
 • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

15 Osnovne studije Programi u Međunarodni poslovi 2024

  Osnovne studije Programi u Međunarodni poslovi

  Земље комуницирају међусобно политички, економски, социјално и. Њихови односи су изузетно комплексни, огрезли у густој историји сукоба и преговарања. Дипломирани у међународне послове ће вам помоћи да разумете ове односе и дати вам са разним преносивих вештина.

  Шта је дипломирани у међународне послове? Поред студирања како земље комуницирају, можда ћете похађати курсеве у историји, географији, економије, језика и политичких наука. Као међународни односи су широка тема, студенти се обично тражи да изаберете концентрацију као што су компаративне културама или политичким економијама. Студенти се често очекује да студирају у иностранству или добити стажирање у државним центрима.

  Постоји неколико каријере које захтевају заправо диплому у међународним односима, али то не значи послодавци ће потцењују ваше образовање.Напротив, вештине сте стекли из програма припремите своје за широк спектар занимања. Проналажење уносан радно место је далеко мање тешко када стекну диплому.

  Већина програма траје четири године да заврши, иако имате прилику да раније дипломирају. Трошак вашег образовања може бити висока или ниска, у зависности од тога где се одлучите да упишу. Пре наношења на програму, требало би истражити школарину и накнаде за проверу да можете приуштити да присуствују.

  Ако желите да ставите своје знање спољне политике за коришћење, можете наставити каријеру као стручњака за спољну сервиса, заговорника људских права, или дипломата. Као што сте стекли многе преносиве вештине, постоји низ других професионалних могућности доступне. Многи студенти раде у финансијама, маркетингу, и образовања. Постоје многи послодавци који могу пронаћи свој истраживања и аналитичке способности да буде вредан.

  Међународни послови програми нуде међународне универзитетима широм света. Ту су и онлајн опције. Ако сте спремни да се образују на политичке и друштвене комплексности, потражите свој програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.