Keystone logo

Filteri

 • Osnovne studije
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Studije Poslovanja
 • Poslovni menadžment
 • Međunarodni menadžment poslovanja
Polja studija
 • Studije Poslovanja (105)
 • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

105 Osnovne studije Programi u Međunarodni menadžment poslovanja 2024

  Osnovne studije Programi u Međunarodni menadžment poslovanja

  Пурсуинг дипломирао пружа прилику да стекну знање из предмета личног интереса. Степен је потребан за многе каријере, а такође поставља темеље за даља истраживања на нивоу дипломског. Програми су три до четири године у дужини, а може да захтева завршетак стажирању.

  Шта је дипломирани у Интернатионал Бусинесс Манагемент? Пијаца проширује у оквиру, стварајући потребу за професионалце који су упућени у глобалним економијама и трендовима. Међународни менаџмент припрема студенте за изазове лидерства у данашњем мењајућих пословном свету. Курсеви укључују међународне финансије и привреду, глобалног маркетинга, порекло и логистику, иновације, рачуноводство, управљање пројектима, комуникација, понашање потрошача и маркетинг стратегије. Студенти стичу разумевање друштвених и економских аспеката животне средине у којој просперитету предузећа.Страни стажирање или програме размене могу бити укључени у пружање практичну примену принципа научили. Критичко мишљење, креативност, тимски рад и нагласио је.

  Предности програма могу се видети у лични раст и развој, као и у припреми за успех на радном месту. Вештине у решавању креативно размишљање и решавање може се применити на свакодневне изазове. Глобална студија повећати разумевање и поштовање других култура.

  Студијски програми могу се наћи у школама широм света. Цена варира у зависности од локације и наставном плану и програму. За оптималне резултате, ученици треба истражити њихове изборе и изабрали програм који најбоље испуњава своје циљеве.

  Међународни менаџмент бизнис нуди свет могућности каријере, укључујући управљање консултант, финансијски аналитичар, маркетинг менаџер, руководилац пројекта, и предузетника.Дипломци су такође запослио као рачуна руководилаца, администратора ланца снабдевања, администратора реда и међународним руководилаца набавке. Особе са посебним интересовањем за комуникације и међуљудских односа може наћи позиције, као што су међународне извршне подршку клијентима, Цлиент Релатионсхип Манагер, људским ресурсима, и специјалиста електронске трговине. Послови су доступни са јавним и приватним предузећима, као и непрофитне организације.

  Да предузме први корак ка узбудљивом и награђивања каријере у међународном пословном менаџменту, потражите свој програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.