Keystone logo

20 Osnovne studije Programi u Društvene nauke Političke nauke Međunarodna politika 2024

Filteri

Filteri

  • Osnovne studije
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Društvene nauke
  • Političke nauke
  • Međunarodna politika
Polja studija
  • Društvene nauke (20)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Osnovne studije Programi u Društvene nauke Političke nauke Međunarodna politika

Степен на инж се додељују студентима који су успјешно завршили четворогодишњу или 120 семестар кредит, курс студија. Овај степен је обично први који студенти наставити у потрази за напредне образовање. Ови степени су доступни у широком спектру субјеката.

Шта је дипломирани у међународне политике? Овај студиј траје погледамо односима између земаља, међу-владиних организација, као и друге културе. Студенти обично гледају на историју, права, социологије, етике, и географије као што се примењују на међународне односе. Цоурсеворк даје основу за развој теорија, међународних система и упоредних политике. Може се очекивати свеобухватна Поглед у политичким системима.

У оквиру својих могућности образовања, ученици често учествују у стажирање у којима су директно укључени у политичком процесу.Многе школе траже да ставе своје ученике у домаћим или међународним околностима где су директно могу утицати на ток политике у акцији.

Трошкови везани за овај програм може бити веома различити између школа. Ово је нарочито видљиво између школа преко међународних граница. Будући студенти треба да се обрате појединачне школе за релевантним школарине и распореда наплата.

Дипломци овог програма могу наћи посао као администратори у државној служби позицијама, новинара, банкара, аналитичара ризика, или евентуално дипломата. Неки од наслова посао постигнуте дипломаца укључују јавношћу консултант, Социал истраживач, и дипломатске службе оперативца. Каријера избори укључују пројектне менаџере за међународне организације, политичке саветнике у истраживачким центрима и институтима, а аналитичари у медијским агенцијама. Матуранти обично уђу каријере по свом избору са положаја незахтевним и онда су у могућности да настави напредније позиције.Наизменично, специално дипломци могу одлучити да настави са својим академским радом.

Ако сте заинтересовани да се баве дипломирао у међународној политици, тражити додатне информације у листу програма. Сваки оглас даје водећу образац за ваше удобности. Трагање за ваш програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.