Keystone logo

4 Osnovne studije Programi u Studije Marketinga Marketing Marketing luksuza 2024

Filteri

Filteri

  • Osnovne studije
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Studije Marketinga
  • Marketing
  • Marketing luksuza
Polja studija
  • Studije Marketinga (4)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Osnovne studije Programi u Studije Marketinga Marketing Marketing luksuza

По успешном завршетку колеџа мајоровој предвиђеном курсу, студенти су углавном додељује диплому. Овај Диплома представља владају њихова главна је област, а квалификовани дипломци могу да траже посао или, ако тако одлуче, и даље на дипломске студије.

Шта је завршио у луксузним маркетинг? То је интердисциплинарна степен програм који развија упознати ученика са појмовима као што су марке, развоја производа, продаје и, наравно, маркетинга. Нагласак на луксузну робу је дизајниран да припреми студенте за каријере у врхунске окружења и пројеката. Курсеви који могу бити у наставном плану и програму увод у моди, принципе маркетинга, пројектовање луксуз и технике продаје вредности. Сваки од њих је од суштинског значаја за развој способности ученика да наступају у упсцале индустрији.

Бацхелор у луксузу маркетинг користи студентима их упознавање са конвенцијама индустријама вредносних и припрема их да се добро допринесу таквим окружењима. Општа маркетиншке способности које су наглашене у програму и пружи студентима генерално атрактивним квалитетима менаџерима за запошљавање.

Трошкови дипломираног у луксузу Маркетинг је одређен низом фактора, укључујући и коју школу изабрати да присуствују и где се налази. Да би добили најбољу процену својих трошкова, ступите у контакт са представником из канцеларије уписа.

Многи дипломци са овим степеном настави каријеру у модној индустрији. Степен је секу нагласак на технике упсцале вредности и маркетинг чине студенти са тим знањем неког средства за луксузни бренд послодавцима који траже познаватељи сарадника.Може се десити да се квалификује за позиције као што су бренд менаџера, директора маркетинга или дизајнер кампање у хигх-енд послодаваца у великом броју индустрија.

Ако сте заинтересовани да зарадите диплому у луксузу маркетинг, постоје неке школе које могу да нуде такав програм. Трагање за свој програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.