Keystone logo

10 Osnovne studije Programi u Marketinško istraživanje 2024

Filteri

Filteri

 • Osnovne studije
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Studije Marketinga
 • Marketing
 • Marketinško istraživanje
Polja studija
 • Studije Marketinga (10)
 • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

  Osnovne studije Programi u Marketinško istraživanje

  Степен Тхе Бацхелор је дизајнирана да буде диплому највишег нивоа у датој области. Његова студиј је направљен да пружи кандидату са оснивачке знања о најбољим праксама и теоријских подупирачима датој области, као и његове историје.

  Шта је завршио у истраживању маркетинга? То је степен са специјализованим студија у потпоља маркетинга који је највише брину шта чини оглашавање на снази или неефикасним. Кандидати које спроводе овај степен научити како општи принципи за ефикасно рекламирање и специфичне начине за стратегију за циљним групама. На студијски програми у овој области имају тенденцију да се то постигне комбинацијом традиционалне маркетиншке курсеве и посебне класе у овој врсти стратешка истраживања да пружи студентима са вештинама који је намењен бити у стању да обезбиједи да увид клијентима и послодавцима.

  Предности дипломирао је у истраживања тржишта преко више уопштен спремом из области има много. Пошто је поље је и огроман и комплексан, специјализација омогућава студентима да постану конкурентнији стицањем праксе са вештинама које су вероватно професионално треба.

  Трошкови за степен у маркетинг истраживања имају тенденцију да варирају много у зависности од земље универзитета и његовог модела рада. Да би сазнали шта трошкови школарине су у одређеном школи, најбоље је да се обратите директно ту школу.

  Кандидати који успјешно заврше диплому у истраживању маркетинга обично нађу запослење у рекламној индустрији, саветовање предузећа и клијент компаније. Они су витални чланови тима на било стратешком реклама тима, и они такође имају тенденцију да нађу запослење у консултантске фирме да саветују агенција извана као добро.

  Већина студијски програми у области стратешког маркетинга и понудити јасне компоненте учења на даљину.Трагање за свој програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.