Keystone logo

27 Osnovne studije Programi u Marketinška komunikacija 2024

Filteri

Filteri

  • Osnovne studije
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Žurnalistika i Masovne komunikacije
  • Komunikacije
  • Marketinška komunikacija
Polja studija
  • Žurnalistika i Masovne komunikacije (27)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Osnovne studije Programi u Marketinška komunikacija

Магистрирао је изграђен на темељима једног средњег образовања да обезбеди дубље знање и обуку у одабраној области. Степен је услов за многе каријере, а може се користити за постављање темеља за даље студије на нивоу дипломског. Диплому обично траје од три до четири године да заврши.

Шта је дипломирани у маркетинга и комуникација? Студенти који обављају ову област почињу са брзим темпом и узбудљиве каријере. Маркетинг комуникације професионалци повећати интересовање за брендовима и производима, направите огласне кампање, и интегрише различите медијске изложености за доследности. Обука може да обухвати класе рад, као и праксу, затим и за теоријску и практичну наставу. Програм се концентрише на развој писмени и усмени стручност језик са акцентом на односе идеја и информација. Курсеви истраже све видове комуникације и људске интеракције.Студенти стичу разумевање односа с јавношћу, штампаних новинарства, као и разних облика социјалне медија. Студије такође укључују пословне теме као што су маркетиншке стратегије и управљање комуникацијама.

Лични користи од програма укључују развој бољих вештина комуникације. То доводи до повећане јасноће у изражавању мисли и идеја. Студије у људске интеракције могу побољшати међуљудске односе кроз узвишено свест о томе како други виде оно што виде и чују.

Бацхелор програми у маркетиншке комуникације су доступни широм света и разликују по дужини и наравно захтевима. Цена варира према школском, локације, и наставног плана и програма. Студенти треба да истражују могућности како би изабрали прилику да најбоље одговара њиховим потребама и циљевима.

Каријера изгледи за дипломце су одлични. Предузећа и организације имају потребу за стручњацима за интеграцију маркетиншке кампање и остати у току са новим начинима рекламирања.Примери описа послова укључују саветника за комуникације, маркетинг планер, специјалистичке за односе са јавношћу, и менаџер за комуникације. Глобални могућности су доступни са међународним фирмама. Студенти такође могу да се специјализују у области дигиталних медија или масовних комуникација, отварајући нове могућности у новинарству, радиодифузији, е-трговине.

Да бисте започели каријеру у динамичном пољу маркетиншке комуникације, потражите свој програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.