Keystone logo

11 Osnovne studije Programi u Društvene nauke Političke nauke Ljudska prava 2024

Filteri

Filteri

  • Osnovne studije
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Društvene nauke
  • Političke nauke
  • Ljudska prava
Polja studija
  • Društvene nauke (11)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Osnovne studije Programi u Društvene nauke Političke nauke Ljudska prava

Да би демонстрирали стручност у широком спектру знања о одређеном предмету, ученици се често опредељују да стекну диплому по основном и средњем образовању. Висока диплома може бити додељена од стране колеџа или универзитета и подесити студенте за каријеру у својој области или за даље студирање у облику магистарског степена.

Студенти који су заинтересовани за хуманитарне напоре могу питати, шта је дипломирани студент за људска права? У овој критичној области студирања, ученици могу сазнати шта су суштинска људска права, како се оне примјењују широм свијета, како их међународно право тиче, и још много тога. Социјална правда је често главна област фокусирања у овом мултидисциплинарном програму, у којем ученици полажу курсеве из различитих одељења и постају власти у области од кључног значаја за све људе, а посебно за угрожене популације.

Студенти са дипломом из области људских права обично добијају одличне способности решавања сукоба, истраживања и анализе. Ове вештине омогућавају дипломцима да постану миротворци у друштву и као резултат тога редовно су у великој потражњи.

Трошак програма Бацхелор ин Хуман Ригхтс може зависити од колеџа или универзитета који га нуди и где се налази. Укупни трошкови ће углавном бити нижи ако студент живи у кући, а не у кампусу.

Појединци који држе дипломске студије о људским правима често имају широк избор каријере. Многи се баве правним факултетима и служе као адвокати за људска права. Други постају дипломати или служе као оснивачи хуманитарних непрофитних организација. Са дипломом из области људских права, дипломци такође могу постићи високе положаје у организацијама које пружају помоћ, као што је програмски менаџер, и користе своје знање како би повећали утицај организације.

Многи универзитети нуде дипломске студије о људским правима. Међутим, јер то није све, онлине програм може бити одлична опција. Када стекнете диплому на мрежи, студент може да заврши курсеве са локације најпогодније. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.