Keystone logo

182 Osnovne studije Programi u Studije prava Krivično-pravni sistem 2024

Filteri

Filteri

  • Osnovne studije
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Studije prava
  • Krivično-pravni sistem
Polja studija
  • Studije prava (182)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Osnovne studije Programi u Studije prava Krivično-pravni sistem

Зарада диплому у кривичном праву је одлична прилика за студенте да стекну солидну основу у систему кривичног правосуђа. Појединци уче вештине које ће им омогућити да се направи следећи корак у каријери.

Шта је дипломирани у кривичном правде? Магистрирала кривично правосуђе комбинује традиционални студију криминалистике и криминалног понашања чини и практичне вештине као што су форензику, мапирање криминала и писање извештаја. То је опремио студенте са суштинског знања за успех, као што су безбедност, разумевања циберцримес, управљање, болничке здравствене заштите и градским службама. Студије фокусирати на развијање вештина да постане ефикасан лидер, концентрисани на актуелне трендове који утичу на терену кривични правосудни. Учесници програма ће такође научити о малољетничком правосуђу, етике, полицијских процедура, закона, финансија, разноликости и администрација политике.

Постоје разлози зашто појединци обилне одлуче да зараде диплому у кривичном правде.На пример, програм учи низ вештина дизајнираних да обезбеди корисне модерних техника дан. Студенти могу предвидети истражујући процес тужилаштва, статистичке анализе, истраживачких метода и безбедност граница.

Трошкови Програм варирају у зависности од установе, а степен обично траје између три до четири године да заврши. Појединци морају темељно истражити школе да се уверите да је програм уклапа своје циљеве.

Бројни путеви каријере постоје за дипломце овог програма. Они се могу наћи у потражњи за све конкурентске каријере у државној безбедности, јавне безбедности, корекција и спровођење закона. Друге могућности укључују радних места у ванредне ситуације, Цасеворк, саветовање, администрацију, условно и условни отпуст. Студенти развијају увид у решавању савремених Цриминал Јустице питања, као што су стари затвореником становништва и драматичног раста броја затвореника, фокусирајући се на наменски систему етике.

Многи међународни могућности за програм постоји од широког спектра универзитета. Онлине часови су идеална опција за појединце који живе у удаљеним подручјима широм света. Алтернативе веб-басед регрутовање студената који захтевају флексибилан распоред. Трагање за ваш програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.