Keystone logo

Filteri

 • Osnovne studije
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Studije umetnosti
 • Kreativna umetnost
Polja studija
 • Studije umetnosti (46)
 • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

46 Osnovne studije Programi u Kreativna umetnost 2024

  Osnovne studije Programi u Kreativna umetnost

  Након завршеног средњег образовања или степена стручне спреме, бацхелор'с дегрее је додипломски програм који обично захтева да се заврши 60 до 90 сати рада. Већина програма широко разматра једну дисциплину, али више фокусирани планови могу бити доступни у различитим институцијама.

  Шта је бацхелор у креативним уметностима? Поље креативних уметности је обимна дисциплина која може обухватити неколико специјалитета, укључујући визуелне уметности, драму, музику, филм и телевизију и писање. Без обзира на специјализацију, већина програма пружа студентима темељно историјско и културно порекло у ликовној уметности и могућност практичног учења у алатима који су најчешће у савременим уметностима. Ученици који се специјално сондирају дубоко у свој одабрани медиј, ангажују на материјалима на све критичнији и аналитички ниво док развијају своје образовање.

  Осим своје природне склоности за креативност, студенти који имају диплому из креативних умјетности могу научити разне мекане вјештине, софтверске вјештине и технике комерцијализације арт. Дипломци са овим способностима су добро припремљени да цветају унутар и изван професионалних студија као менаџери и уметници.

  Канцеларије у Бурсару су често доступне да помогну студентима у буџетирању за њихову диплому. Пошто ниједна два програма нису идентична, студенти треба контактирати сваку школу од интереса појединачно за информације о школарини.

  Бацхелор ин Цреативе Артс нуди богате каријере за дипломце, од којих неке не могу бити директно у ликовној индустрији. Типичне каријере су илустратори, графички дизајнери, фотографи, писци, музејски едукатори, кустоси музеја, уметнички координатори и маркетинг менаџери. Образовање је такође популарно поље за носиоце овог степена, а многи ученици проналазе своје ликовне вештине у високој потражњи унутар локалних уметничких институција и непрофитних организација.

  Студенти имају разноврсне могућности присутности широм света за Бацхелор ин Цреативе Артс, а неки програми могу пружити опцију за потпуно онлине искуство у образовању. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.