Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 21 Diplome osnovnih studija  (Osnovne studije) u Konzervacija 2024

21 Osnovne studije Programi u Konzervacija 2024

Pregled

Студенти који су у почетку фазама њиховог академског путовања може теже да зараде диплому у области њиховом избору. Док степен нежења се сматра основним, то је важан камен спотицања на путу ка зарађују мајстор је, а можда и докторату.

Шта је завршио у заштиту? Очување наука је битан поље студија за студенте који желе да направе разлику у свету. Ово поље истражује биодиверзитета за заштиту животне средине је са намером да се сачува и да обезбеди да има дуг живот у годинама које долазе. Студенти у овом програму често курсеве из хемије, зоологије, шума екологије, загађења мора, политику заштите животне средине, екологије и математику да схвати чврсто знање светских различитим климатским условима, окружења и дивљих животиња.

Добијање диплому у заштиту може бити изузетно корисно за студенте који желе да унапреде своје студије у науци животне средине и волим да радим са другима за очување животне средине. Кроз програм, људи уче вештине које могу да понесу са собом током своје каријере и током целог живота.

цене школарине варирају у зависности од тога која институција је студент похађа. Додатни фактори који одређују укупни трошкови укључују да ли је ученик похађа пуним или са скраћеним радним временом, ако постоје стипендије на располагању и ако је ученик похађа курсеве на мрежи.

Научник који дипломира са дипломирао у очувању наћи позиције као Парк Рангер, едукатор, конзерваторске службеника науке или директора агенције за конзервацију. Ови стручњаци управљају тим конзерватора који раде на одређеном пројекту или област у целини. Послови у овој области су обећавајући, јер је потреба за очување животне средине наставља да расте широм света.Људи су увек потребни за побољшање здравља океана, шума и популација животиња.

Један број институција понудити онлине часове за оне који желе да добију диплому, што даје студентима флексибилан распоред и способност за рад од куће. Трагање за свој програм у наставку и контакт директно признање канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.

Pročitajte više

Filteri

  • Osnovne studije
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Studije umetnosti
  • Umetnost
  • Konzervacija
Polja studija
  • Studije umetnosti (21)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije