Keystone logo

47 Osnovne studije Programi u Kompozicija 2024

Filteri

Filteri

 • Osnovne studije
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Scenska umetnost
 • Muzika
 • Kompozicija
Polja studija
 • Scenska umetnost (47)
 • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

  Osnovne studije Programi u Kompozicija

  Дипломирани у саставу је програм који ставља велики акценат на темељима музике и на преноси прошлост, садашњост и будућност изгледе композиције својим студентима. По завршетку овог степена, матуранти ће имати вештине потребне за даље своју музичку каријеру и могу наставити радних поља у многим различитим стазама.

  Шта је дипломирани у саставу? Програми се фокусирати на музичке студије за побољшање студентима 'знање и фокусирају на саставним техникама и идејама. Курсеви су доступни у теоријским и практичним темама, укључујући и обуку уха, музичке историје, оркестрације, хармоније и музичких форми. Један популаран Наравно, технологија састав, даје студију опреме, концепата и техника везаних за електронске студијима. Постоје и класе које студира клавир и друге инструменте, изборне предмете и музичке естетике.

  Постоје многе предности повезане са попуњавањем овог степена програма.Студенти ће стећи знања и вештине које им могу помоћи и лично и професионално. Они ће бити пружена прилика да развију своје способности и технике за музичке евалуацију, као и побољшају на њихово поверење, самоизражавања и перформанси способности.

  Накнаде курса и трошкови регистрације варирају у зависности од изабраног институције и земље у којој ученик жели да студира. Они који су заинтересовани треба да контактирају посебну установу да бисте сазнали више.

  Када Бацхелор 'с степен је зарадио у саставу, дипломци могу наћи могућности за каријеру у неколико области и дисциплина. Многи дипломци успјешно наћи посао у музичком образовању. Међутим, постоји неколико других опција за посао, укључујући извођење у бендовима или другим музичким организацијама, радећи у аудио снимање и чак могућности у радију и телевизији.Овај степен може да вам пружи вештине да едукује, управљање музичке организације, забави, компонује, или обавља професионално.

  За студенте са густог распореда, онлине часови су доступни. Многи универзитети и институције нуде наставу у модулу за учење на даљину. Постоји и опција да похађају курсеве на пуним или непуним радним временом. Трагање за ваш програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.