Keystone logo

32 Osnovne studije Programi u Studije umetnosti Animacija Kompjuterska Animacija 2024

Filteri

Filteri

  • Osnovne studije
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Studije umetnosti
  • Animacija
  • Kompjuterska Animacija
Polja studija
  • Studije umetnosti (32)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Osnovne studije Programi u Studije umetnosti Animacija Kompjuterska Animacija

Бацхелор'с диплома су постигнути степени каменци на вишим нивоима академије или већа стручност у једној области. Они раде како би помогли новим лицима да пронађу запошљавање и омогућавају искусним људима да своја знања формално доказују за веће плате.

Шта је бацхелор у компјутерској анимацији? Овај степен вас квалификује да имате темељно знање како да користите рачунарски софтвер за стварање анимиране уметности. Специјализација одређује да ли је курс бацхелор науке или спада у категорију умјетности. Програми могу у великој мјери фокусирати на рачунарски софтвер и технички процес рачунарских слика или кориштење рачунарских алата за креирање слика. Курсеви у историји уметности, дизајну и 2Д и 3Д умјетности су потребни на већини универзитета који нуде овај степен. Визуелни ефекти и уређивање су такође корисне класе за овај велики.

Компјутерска анимација је поље које високо вреднује везе. Учење на мрежу међу члановима поља припрема студенте за лов на посао након дипломирања. Вештину АутоЦАД-а и других 3Д моделских програма, као и познавање умјетничких основа је од виталног значаја за већину послова анимације.

Бацхелор'с дегрее ин цомпутер аниматион ранге видели цост. Локација помаже у одређивању цене школарине, заједно са бројем година које студент планира да присуствује. Три или четири године је потребна већина ученика.

Овај степен квалификује своје дипломце за многе послове у анимацијским студијима. Дизајнер карактера, 3Д моделер и директор су задаци који се могу наћи у анимацији за филмове. Видео игре такође користе много рачунарских аниматора. Уметници осветљења или текстура стварају визуелне аспекте потребне за изградњу видео снимка из земље. Компјутерска анимација је компликован задатак који захтева огромне радне групе и пуно специјализованих послова.

Велики универзитети имају тенденцију да нуде програме рачунарске анимације, а уметничке школе имају посебно јаке програме, укључујући онлине опције. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.