Keystone logo

Filteri

 • Osnovne studije
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Studije hrane i pića
 • Poslovanje u oblasti industrije hrane i pića
 • Ketering
Polja studija
 • Studije hrane i pića (6)
 • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

6 Osnovne studije Programi u Ketering 2024

  Osnovne studije Programi u Ketering

  диплому, која може да се заради за око три до четири године редовних студија, може да помогне многи појединци остваре своје образовне циљеве. Зарада диплому може да побољша пожељне вештине на радном месту и да матурантима врло цењени међу послодавцима по завршетку студија.

  Заинтересовани појединци могу бити пита, шта је завршио у угоститељству? Овај степен програм пружа студентима са знањем и основних вештина које су потребне за пронађу каријеру у области угоститељства и хране гостопримству. Настава у овој студијског програма обично покрива теме као што су буџетирање, лидерских вештина, маркетинга, управљања залихама и запошљавање праксе. По завршетку студија, студенти треба да имају способност да координира из дана у дан задатке који су потребни за покретање за пружање угоститељских услуга, ресторан, или неку другу храну угоститељски објекат.

  Примање диплому у угоститељству може бити веома корисно за дипломце.Овај програм учи дипломце да има ефикасне вештине менаџмента времена, да стави свој најбољи напор у свом раду, и како да ради добро са другима. Ове вештине су сви неопходни за изврсне уи ван радног места.

  Многе школе нуде програме Бацхелор у угоститељству, али свака школа ће имати различите трошкове у вези са својим програмом. Из тог разлога, ученици треба да истражују потенцијалне школа темељно како би у потпуности разумели трошкове њиховог програма пре него што почну наставу.

  Појединци који зарађују диплому у угоститељству су погодне за каријере у служби хране, угоститељство, хотелијерство и кухиње маркетинг. Матуранти моћи да пронађу каријере као угоститељским менаџери, ресторана менаџера или помоћника директора, координатора за запошљавање за услуге хране установама, и угоститељским сарадницима.Зарада овај степен такође даје дипломцима који желе да наставе своје образовање са предуслов знање које је потребно да се пријаве за студијски програм мастер.

  Да бисте сазнали више о зарађивати диплому у угоститељству, тражи свој програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.