Keystone logo

12 Osnovne studije Programi u Studije Menadžmenta Javni menadžment 2024

Filteri

Filteri

 • Osnovne studije
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Studije Menadžmenta
 • Javni menadžment
Polja studija
 • Studije Menadžmenta (12)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije

  Osnovne studije Programi u Studije Menadžmenta Javni menadžment

  дипломирао је врхунско достигнуће за студенте који су завршили додипломски курс студија на колеџу или универзитету. То обично траје између три и четири године да заврши и може бити праћено даља истраживања на нивоу дипломског.

  Шта је завршио у јавној управи? Овај програм се фокусира на руководећим положајима у јавном сектору. Курсеви у таквом наставном плану и програму могу бити интердисциплинарни и укључују часове као што је приступ јавним службама, Увод у политику и државне управе. Поред учења у учионици, степен може да садржи и практичне компоненту која даје могућност студентима да развију вјештине даље у окружењу руке. Ово искуствено учење може у великој мери доприноси студенте и Хоне стручност у предметној области.

  Бацхелор у јавној управи нуди погодности у распону од развоја лидерских способности у познавању са јавним поретком.У комбинацији, ови квалитети опремити дипломце за један број каријере и могућности.

  Школарина и накнаде наплаћују од сваког универзитета ће зависити од бројних фактора. Да би се израчунао шта ће бити ваш трошак, требало би да контактирате канцеларију пријем у школу желите да зарадите овај степен у.

  Након дипломирања, видећете да ти степен је релевантан за позиције у разним секторима. Јер дипломирани у управљању јавним финансијама развија лидерске вештине ученика, можете бити добро решење за руководеће позиције у многим срединама. Ако је циљ да раде у јавном сектору и користе своју диплому у свом пуном обиму, послови у социјалном раду и достигнућима у заједници ће вероватно жалити на вас. Ваше квалификације и стручност ће се допасти потенцијалних послодаваца, такође. Ако се одлучите да другачије користити своју диплому, међутим, можете наставити рад саветовање или обуку у области релевантне за своје интересе.

  Можда ћете моћи да зараде диплому у јавној управи путем онлине класе. Трагање за свој програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.