Keystone logo

Filteri

 • Osnovne studije
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Studije prava
 • Politika
 • Javna politika
Polja studija
 • Studije prava (18)
 • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

18 Osnovne studije Programi u Javna politika 2024

  Osnovne studije Programi u Javna politika

  Успешан завршетак програма Бацхелор могу отворити многе могућности, како образовно и професионално. То отвара пут за улазак у дипломске програме и припрема професионалце за даље напредовање у каријери. Многи од ових програма припрема студенте да директно уселе у каријери по њиховом избору.

  Шта је дипломирани у јавну политику? Које теме су покривене у овом програму? Студенти стичу разумевање аналитичких вештина користе у зони суштинске политичке. Студенти уче да примењују те вештине у политичким, друштвеним, културним и поставки које утичу на јавне политике. Курсеви могу укључивати животне средине политику, глобалних политичких економије, урбанистичко планирање и политику, енергетске политике, информација и комуникација, као и политику и јавну политику.

  Студенти који учествују у овом програму корист јер они развијају јасно разумевање шта јавних политика је и како функционише процес политика.Они се позивају да видите савремених јавних политика из више различитих перспектива. Као студенти се упознају са методологијом и додатних области јавне политике, они долазе у контакт са професионалцима који ће наставити да буде ресурс након дипломирања.

  Трошкови уписа у програму разликују од школе до школе. Ово посебно важи за школама које се налазе ван међународних граница. Ако сте заинтересовани за добијање информација о школарина и накнада, контактирајте директно школама.

  Дипломци наћи посао у великом броју различитих средина. Неки од тих положаја укључују националну безбедност, међународне сервис, спољне послове, политичке консалтинг, владине канцеларије и особља налази са више различитих организација. Наслови Јоб могу укључивати Владе Администратор, непрофитна Менаџери, законодавно особље, политички аналитичар и Стратегиц Планнер.Различите могућности у оквиру програма омогућавају дипломци да се фокусирају на њихове каријере, пре него што заврше своје студије.

  Уколико сте заинтересовани за улазак у динамичну и утицајан свет јавне политике, погледајте неке од образовних могућности доступних преко листинга програма. Користите до вођства облике добити више информација. Трагање за ваш програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.