Keystone logo

9 Osnovne studije Programi u Izdavaštvo 2024

Filteri

Filteri

 • Osnovne studije
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Žurnalistika i Masovne komunikacije
 • Mediji
 • Izdavaštvo
Polja studija
 • Žurnalistika i Masovne komunikacije (9)
 • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

  Osnovne studije Programi u Izdavaštvo

  Магистрирао је пружању наставу у одређеној области интересовања. То може да омогући улаз у жељеном каријеру или поставе темеље за наставак студија на нивоу мастер. Програми су углавном три до четири године у трајању.

  &nbsp

  Шта је дипломирани у издаваштву? Поље излажења расте и мења са новим методама дистрибуције писани материјал. Наставни план и програм Степен обезбеђује потпуно разумевање аспеката издаваштва у свим њеним облицима. Преглед курсеви истражују часопис штампању књига иу штампаним и дигиталним форматима. Нагласак је стављен на развој јаких језичких вештина. Цласс теме могу укључивати Коректура, Рецензија, критичку анализу текстова, цензуре, ауторских плагијата и етике. Пословни курсеви из општег менаџмента и маркетинга се нуде, као и настава у техничким вештинама. Степен често укључује обуку у креативном и пословном писања.Ове класе упознају ученике са различитим облицима комуникације као што су веб садржаја, медијских објава, играних чланака, говорима хумор и извештаја.

  &nbsp

  Предности издавачке степена може се реализовати на личном и професионалном плану. Студенти стичу боље језичке вештине, укључујући повећане јасноће изражавања и побољшању комуникације мисли. Манагемент студије појачати доношења одлука и лидерских способности.

  &nbsp

  Програми из области су доступни широм света и разликују се у наставном плану и трајању. Трошак варира од школе до школе у ​​зависности од локације и степена захтевима.

  &nbsp

  Могућности за запошљавање су у изобиљу у различитим аспектима професионалне комуникације. У оквиру издавачке индустрије, каријере укључују писац, уредник, ЦОПИВРИТЕР, манагер и новинара.Дипломци програма се могу пријавити своје напредне језичке вештине у областима као што су оглашавања, маркетинга, консалтинг, бизнис уређивање, корпоративног писања и коректура. Позиције су доступни у јавној служби, владиних агенција, непрофитним организацијама, и јавних и приватних предузећа. Поред тога, степен може послужити као припрема за независни рад.

  &nbsp

  Да прихвати узбудљивом каријере у овој области динамичном, потражите свој програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.