Keystone logo

5 Osnovne studije Programi u Jezici Italijanski 2024

Filteri

Filteri

 • Osnovne studije
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Jezici
 • Italijanski
Polja studija
 • Jezici (5)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije

  Osnovne studije Programi u Jezici Italijanski

  Магистрирао је на италијанском ће дати ученику високо развијен мајсторство италијанског језика, као и велико знање о историји и култури Италије. Држи диплому у овој области може да помогне да се припремите за разне сродних каријере, или спремни сте за напредовање ка мастер програм.

  Можда се питате, шта је дипломирани ин Италиан? Овај програм је око четири године у дужини и обично ће укључивати две године од општег образовања курсу који покривају различите предмете. Горњи ниво курсеви из односи на велике себи садржи теме у италијанском вокабулара, граматике, састав, и разговора. Италијански књижевност и биоскоп, као и курсеви који се односе на културу и цивилизацију земље Италије, су такође обично део основног наставног плана и програма. Многи универзитети такође нуде у иностранству искуство студирају у Италији.

  Студенти следе дипломирао на италијанском због разних разлога.То може бити веома корисно за оне планирање каријере у међународним односима, историје уметности, или лингвистике. Осим тога, италијански је четврта најчешће говори страни језик у оквиру САД домовима, на једног 2000 студији УС Ценсус Буреау. То је један од најбогатијих демократија на свету, што је важно за међународно пословање.

  Постоје бројни фактори који утичу на цену стицања дипломирао на италијанском, укључујући трајања програма. Будите сигурни да истражи школу темељно да осигура да задовољава све ваше потребе пре уписа у било ком програму.

  Дипломци дипломирани у италијанском програму можете истражити много различитих каријере. Неки опт да постану преводиоци или тумачи, док други истражују позиције као аналитичари за менаџмент или туристичке агенције. Ипак други бирају да наставе напредне академске студије у области, додатно овладавање своје знање италијанског језика, историје и културе.

  Постоје међународни опције и онлине часови нуде за дипломираног у италијански. Да бисте почели са курса, потражите свој програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.