Keystone logo

22 Osnovne studije Programi u Investicije 2024

Filteri

Filteri

  • Osnovne studije
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Studije Ekonomije
  • Investicije
Polja studija
  • Studije Ekonomije (22)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Osnovne studije Programi u Investicije

Магистрирао је се додељују студентима који су завршили најмање 120 семестар кредитне сати рада у оквиру своје додипломски програм. Овај степен често обезбеђује улазак у пожељних професионалне позиције. Често је потребно од дипломиран програмима пре него што студенти могу имати приступ. Овај степен може се сматрати скалина будућим могућностима.

&nbsp

Шта је дипломирани у Инвестиционо? Овај јединствени додипломски програм нуди директан фокус на вештинама које су неопходне за успешно учешће у инвестиционом индустрији. Поред покрива опште курсеве, субјекти могу укључивати комуникацију, употреба рачунара и апликације, математике за пословање, социологије, програмирање, критичко размишљање и истраживања, студија културе, политике, пословног права, међународне економије, и микро и макроекономије.

&nbsp

Дипломци овог програма су добро упућени у тржишта капитала, хеџ фондова, портфолио менаџмента и управљања новцем. Вештинама које су развили током студија, ови студенти су спремни да напредују у конкурентном индустрији. Студенти су често даје целовит приступ према финансијама у својим општим студијама са нагласком на инвестиције као што напредују кроз програм.

&nbsp

Трошкови у вези са уписом у овом програму додипломски може бити веома разликује од школе до школе. Ово је нарочито случај када се упореде школа широм граница земље. Контакт школа појединачно да се конкретне цифре.

&nbsp

Матуранти треба наћи обиље могућности за запослење са приватним компанијама, маркетинг и консалтинг агенција, владиних канцеларија и међународним организацијама. Они могу да раде за приватне фирме или са јавне групе.Неки дипломци ће наћи посао са банкама или образовним институцијама. Наслови Јоб можда обухватају инвестиционе аналитичара, финансијског саветника, инвестициони саветник, менаџер новац, банкар и ремисиер.

&nbsp

Они појединци који желе да учествују у свету инвестиција може да погледамо њихове образовне перспективе уз помоћ листинг програма. Кратка форма олово је предвиђено ваше удобности. Ако се надају да се придруже овом конкурентан и узбудљиву каријеру, потражите свој програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.