Keystone logo

Filteri

 • Osnovne studije
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Obrazovanje
 • Istraživanje obrazovanja
 • Interdisciplinarne studije
Polja studija
 • Obrazovanje (14)
 • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

14 Osnovne studije Programi u Interdisciplinarne studije 2024

  Osnovne studije Programi u Interdisciplinarne studije

  Постизање дипломске дипломе је подухват који узима пуно напорног рада и одлучности од стране ученика. Додипломски степен додељен по завршетку студија у одређеном академском предмету, обично је остварив за око четири године редовног предмета.

  Шта је бацхелор у интердисциплинарним студијама? Ова диплома је у области либералних уметности и може се добити и за Бацхелор оф Артс и за Бацхелор оф Сциенце. Студенти могу изабрати која поља би желели да комбинују, стварајући свој сопствени пут студирања који је јединствен за њихове индивидуалне циљеве. Од политике до менаџмента, постоје тоне начина за мијешање и прилагођавање образовања са овим степеном. Овај пут студија је атрактивна опција за појединце који желе да наставе више од једног стручног знања или који желе индивидуалнију каријеру.

  Студенти који се упуштају у интердисциплинарне студије често наилазе на побољшање вештина критичког размишљања, као и на интерперсоналне вештине комуникације, корисне атрибуте у било којој каријери. Поред тога, ученици такође могу видети повећање продуктивности и мотивације јер су у стању да проучавају поља која су за њих занимљива.

  Трошкови дипломе из ове области варирају од једне школе до друге. Уопштено говорећи, требало би планирати завршетак око двије године стандардног програма за додипломски студиј, пре уласка у програм интердисциплинарних студија још две године.

  Због тога што је овај дипломски степен лако прилагодљив, могућности за каријеру су довољне. Једна заједничка каријера за носиоце бацхелор дегрее-а у овој области је координатор за људске ресурсе. Одржавање дипломског кадра у људским ресурсима, као и још једно поље, као што је пословно управљање или информациона технологија, чини кандидате пожељнијим за потенцијалне послодавце. Остали дипломци могу постати инструктори, директори предузећа, новинари и друге каријере који захтевају широк спектар знања.

  Бацхелор у интердисциплинарним студијама може се добити на локалном универзитету или један преко океана. Поред тога, доступни су и онлине програми. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.