Keystone logo

Filteri

 • Osnovne studije
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Studije dizajna
 • Industrijski dizajn
Polja studija
 • Studije dizajna (46)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije

  46 Osnovne studije Programi u Industrijski dizajn 2024

   Osnovne studije Programi u Industrijski dizajn

   Заинтересовани за комбиновање технологије и визуелних уметности заједно да наставе каријеру награђивања у науци индустрији би требало да размотри зарађују диплому у индустријском дизајну појединаца. Студенти зарађују диплому у овој области ће користити свој дизајн, визуелни стратегију, и инжењерске вештине да обликују лице света кроз иновације и дизајн.

   Шта је дипломирани индустријски дизајн? Програм пружа студентима са јаким академским оснивања пројектовања и инжењеринга курсу. Ученици уче да створе системе, програме и друге материјалних добара и услуга. Ови производи се користе у бизнис, потрошача, заштите животне средине, медицински, и саобраћаја. Поред рада у правцу јачања функције, дизајн и технолошке примене производа, студенти ће дипломирати са робусним портфолиом који наглашава своје резултате и вештине.

   Овај програм је корисно за студенте који желе да унапреде своје циљеве у каријери, док уче да развијају своје вештине дизајн за практичну примену на терену. Студенти ће такође научити да користе различите алате дизајн, методологије и софтвера за креирање, побољшати, и да производе да задовољи потребе потрошача и послодаваца подједнако.

   Институцијама широм света нуде широк спектар образовних стаза за потенцијалне студенте индустријског дизајна. Стога, трошкови и таксе у вези са овим избором степена варира у великој мери. Важно је да појединци истраживање своје могућности и пратеће трошкове пре него што је починио у било које школе.

   После зарађују своје Бацхелорс, студенти су веома употребљива у различитим индустријама. Дипломци ће имати јасну и дубље разумевање како се користе науку, визуелних уметности и технологије да би изложеност више награђивања, више плаћају, и најплоднијих могућности каријере у области индустријског дизајна.

   Дизајн индустрија индустријски је веома конкурентна. Свако ко је заинтересован за следила каријеру у области треба пажљиво истражити све образовне могућности. Многе институције нуде флексибилне онлајн часове и приступачне школарине стопе да би се лакше студентима да зараде своје дипломе, побољшају своје акредитиве, и пласирања. Трагање за програм испод и контакт директно признање Канцеларија школе по свом избору попуњавањем олова форми.