Keystone logo

Filteri

 • Osnovne studije
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Inženjerske studije
 • Inženjering
 • Inženjerski menadžment
Polja studija
 • Inženjerske studije (54)
 • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

54 Osnovne studije Programi u Inženjerski menadžment 2024

  Osnovne studije Programi u Inženjerski menadžment

  Магистрирао је у инжењерски менаџмент може бити за студента који жели да води додипломски програм који комбинује знање о техничкој страни инжењеринга са анализом његових друштвених апликација и последице.

  Када истраживање после средње студијских програма, студент може питати, шта је дипломирани у инжењерски менаџмент? Овај студиј нуди широку базу класа усмерене ка фузијом искуствено знање инжењеринга са вештина пословног менаџмента. Типичан наставни план и програм може да обухвати и математичке науке курсеве као што су математичка, физике и хемије. Можда постоји фокус као о рачуноводству, пословних финансија, контролу трошкова, теам буилдинг и критичке анализе система. Редовне студије може припремити дипломце за цивилне, машинских и електро позицијама инжењеринг лидерских.

  Примарна корист за ову врсту студијског програма може бити њен опсег и флексибилност за будуће апликације у каријери.Блендинг практични о образовању у инжењерству са дубоким разумевањем техника и анализе управљања може позајмити широку жалбу на ову врсту програма широм индустрије.

  Накнаде у вези са пријема и школарине могу бити различити у зависности од програма. Најбољи начин да сазнате о трошковима је да директно контактира институцију.

  Дипломирани са у инжењерски менаџмент Бацхелор може бити спремна да почне план каријере у управљању пројектом, као менаџера осигурања квалитета, производња Енгинееринг Манагер, системи инжењерске менаџера или вредност Енгинееринг Манагер. Постоје многе могућности, као у стручно лиценцирање и обука сертификација. Магистрирала инжењерски менаџмент може бити идеалан за радно мјесто у анализи пројекта, операција или контролу квалитета. Критичко размишљање и комуникација позадина може бити корисно за каријеру у продаји, маркетингу или људским ресурсима.

  Магистрирала инжењерски менаџмент може отворити путеве до разних стимулисања каријере. Она има међународни значај за студенте који желе да премости тешке научне и комуникацијске вештине у служби за стварање и одржавање производне технике са позитивним утицајем. Трагање за ваш програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.