Keystone logo

Filteri

 • Osnovne studije
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Inženjerske studije
 • Inženjering
 • Inženjerska istraživanja
Polja studija
 • Inženjerske studije (14)
 • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

14 Osnovne studije Programi u Inženjerska istraživanja 2024

  Osnovne studije Programi u Inženjerska istraživanja

  Диплома се додјељује након што студенти успјешно заврше тродневни и петогодишњи курс предмета на нивоу колеџа. Често предуслов за постдипломске студије, студенти обично стичу основни ниво академског знања пре студирања одређене теме.

  Студенти могу размислити, шта је дипломирани инжињеријски истраживач? Они који желе да унапреде инжењерске процесе у широком спектру сектора често имају диплому из инжењерских истраживања. Учесници програма обично науче са факултета са индустријским искуством, дајући им приступ стварним информацијама које им требају да постану делотворни истраживачи. Узимајући курсеве како у традиционалним учионицама, тако и на искуствима учења, студенти стичу вештине критичког размишљања и аналитичког разумевања. Стога учесници планирају научити технике истраживања, научне методе и академске поступке цитирања. Већина програма завршава са курсом за прелазак који омогућава студентима да самостално усмеравају истраживачки пројекат.

  Током програма Бацхелор ин Енгинееринг Ресеарцх, студенти обично стекну значајан број професионалних вештина. Значајно, већина учесника учи како критички размишљати. Они такође уче како да прате истраживачки пројекат до краја, подстичући личну дисциплину и професионално повјерење.

  Укупни трошак прибављања дипломског инжењерског истраживања зависи од многих фактора. Међутим, највећа одлучујућа особа је која школа присуствује ученику. Препоручљиво је да студенти истражују школарину и накнаде за све потенцијалне институције како би боље разумели трошкове похађања програма.

  Појединци који дипломирају са дипломираним инжењерским истраживачима имају приступ различитим могућностима за каријеру. Неки ученици бирају рад у корпоративном окружењу, помажући предузећима да побољшају своје механичке, цивилне, хемијске и друге инжењерске процесе. Неки дипломци одлучују да раде у непрофитном сектору, истражују и развијају инжењерска решења за проблеме из стварног света. Наравно, други дипломци одлучују да остану у школи, а студирају магистарске или докторске студије у области инжењерских истраживања. Касније, ови појединци често воде професионалне каријере у академској или влади.

  Свако било где може се уписати у програм Бацхелор ин Енгинееринг Ресеарцх; факултети нуде и традиционалне и онлине студије. За више информација потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.