Keystone logo

4 Osnovne studije Programi u Humanitarna pomoć 2024

Filteri

Filteri

  • Osnovne studije
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Društvene nauke
  • Međunarodni odnosi
  • Humanitarna pomoć
Polja studija
  • Društvene nauke (4)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Osnovne studije Programi u Humanitarna pomoć

Бацхелор'с дегрее је додипломски ниво студија који се може добити од универзитета. Поседовањем дипломи можете отворити многа врата за вас, и професионално и академски.

Шта је бацхелор у хуманитарној помоћи? Овај степен пружа студентима вештине потребне за пружање помоћи заједницама које се баве ограниченом инфраструктуром. Области које су изоловане због локалних катастрофа, ванредних ситуација, географске локације и друштвених услова су укључене. Студенти могу научити како пружити логистичку подршку хуманитарним организацијама које имају тенденцију физичких, емоционалних и духовних потреба група широм свијета. Ово подразумева дизајнирање и администрирање програма у вези са глобалним организацијама и локалним групама.

Студирање за диплому из хуманитарне помоћи може пружити студентима вјештине да организују велике операције помоћи. Студенти такође могу научити вештине комуникације и бити обучени у унакрсном културном знању о помаганим заједницама, као што су аутохтоне групе. Ово знање о култури не само да помаже у имплементацији програма, већ може проширити поглед на универзитету на универзитету.

Трошкови за Бацхелор у хуманитарној помоћи варирају од стране установа за учење и од земље. Ова врста степена обично захтијева четири године да заврши, мада се вријеме може разликовати све док студент заврши тражене кредите.

Бацхелор диплома у хуманитарној помоћи може квалификовати дипломираног за различите занимања. Владине, непрофитне и приватне организације траже од појединаца да раде као координатори и директори који могу да дизајнирају и имплементирају хуманитарне програме. Студенти који су заинтересовани за медицинску помоћ могу наћи запосленике као здравствени промотери у руралним подручјима или као администратори људских услуга у оквиру глобалне здравствене иницијативе.

Универзитети широм света нуде програме за Бацхелор ин Хуманитариан Ассистанце, како лично тако и на мрежи. Онлајн опција може бити посебно корисна студентима који раде или нису у могућности да путују за часове. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.