Keystone logo

38 Osnovne studije Programi u Hortikultura 2024

Filteri

Filteri

 • Osnovne studije
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Nauka o životu
 • Hortikultura
Polja studija
 • Nauka o životu (38)
 • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

  Osnovne studije Programi u Hortikultura

  Бацхелор'с дегрее је стандардни четверогодишњи степен који нуди више универзитета за напредне студије у одређеној области. Када ученици стекну дипломске дипломе, они се често квалификују за рад на улазном нивоу у својој области студирања или се припремају за упис у програме напредног степена.

  Шта је бацхелор у хортикултури? Хортикултура је проучавање комерцијалних аспеката биљне производње, укључујући воће, поврће и друге врсте вегетације. Студенти у овом програму полажу курсеве из научних дисциплина као што су биохемија, микробиологија и физиологија биљака. Они уче како да узимају мјерења против штеточина и биљне патологије. Дипломски програм их упућује на индустрију индустријске производње, укључујући трендове и процедуре, што им помаже да се припреме за будућност на терену.

  Кроз курсеве, студенти уче стратешке маркетиншке вјештине које их у будућности боље заговарају за своје производе. Шири обим њихових тренинга подстиче флексибилност, што им омогућава да се истакне у многим различитим аспектима индустрије. Вјештине управљања временом које су научене након завршетка програма студија могу помоћи дипломцима да планирају своју каријеру без избијања.

  Дипломски програм за хортикултуру може трајати четири до пет година, а трошак варира од универзитета до универзитета, као и од земље до земље. Пре него што се обавезују да похађају школу, важно је истражити колико ће велика инвестиција бити степен.

  Дипломци овог програма често настављају у напредним степенима како би могли да се баве каријерном истраживањима у хортикултури како би открили нове начине размножавања биљака и контроле штеточина. Они који фокусирају своје студије на дрвеће могу користити информације да би постали арбористи, специјализирани за раст и уклањање дрвета, као и иницијативе за очување. Извођачи земљишта су често ученици хортикултуре, као и руководиоци расадника.

  Многи универзитети широм свијета нуде онлине студијске програме путем којих можете добити свој дипломски степен. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.