Keystone logo

17 Osnovne studije Programi u Građevinske usluge 2024

Filteri

Filteri

 • Osnovne studije
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Građevinarstvo
 • Građevinske usluge
Polja studija
 • Građevinarstvo (17)
 • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

  Osnovne studije Programi u Građevinske usluge

  А дипломирао је и одређени степен зарадила од колеџа или универзитета. Типично завршен у року од четири године, ово дипломе значи да студент има компетентном разумевање њихове курсу.

  Шта је завршио у одржавању зграда? Буилдинг сервицес обухвата елементе машинства, електротехнике, водовода и јавног здравља. Током студија, студенти ће често научити многе елементе како изградити зграду, укључујући и дизајн, порекло материјала и управљање пројектима. Курсеви могу да покривају теме као што су детекцију пожара и заштите, снабдевања електричном енергијом, громобранска заштита, комуникација и снабдевања и дистрибуције електричне енергије. Студенти могу изабрати додатне часове, као што су рад са дрветом или скулптуру да науче вештине моделирања.

  Највећи корист заради диплому у одржавању зграда је стицање разних практичних вештина које се могу директно примијенити на радном месту.Завршетак овог степена може довести до високим ризиком од зараде уносан посао.

  Трошкови дипломирао може да варира у зависности од врсте школе, на локацији школе и време студент потребно да се заврши програм. Обратите се вишу или високу школу по вашем избору за више информација о трошковима програма.

  Студенти који зарађују диплому у одржавању зграда могу да уживају каријеру у различитим областима. Конструкција, еколошки, електрични технологија и грејање, вентилација и климатизација су сви брзо расту индустрије са бројним могућностима за оне са дипломирао је. Неки послови могу да обухватају развој нових метода за уштеду енергије за изградњу, надзор изградњу објеката, или специјализована за пројектовање и развој електричних система за зграде. Многи од ових каријере нуде јединствене изазове и бројне могућности за напредовање. Неки од ових индустрија има потенцијал да буде веома уносан посао.

  Подношење захтева за дипломираног у одржавању зграда може да се уради на мрежи у неколико једноставних корака. Трагање за свој програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.