Keystone logo

137 Osnovne studije Programi u Geografske nauke 2024

Filteri

Filteri

 • Osnovne studije
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Prirodne nauke
 • Geografske nauke
Polja studija
 • Prirodne nauke (137)
 • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

  Osnovne studije Programi u Geografske nauke

  Бацхелор је трогодишњи или четворогодишњи програм који прати завршетак средње школе. Омогућава студенту да настави са образовањем у посебном интересном подручју и стекне вјештине за тржиште. Стога, она повећава могућности за добро плаћене послове. То може бити и корак ка магистралном степену.

  Шта је бацхелор у географским наукама? Географија је проучавање Земље, укључујући и људе који живе на њој, животну средину и природне карактеристике, као што су земљани облици и клима. Студенти географских наука могу потражити курсеве у картографији, статистици, свјетским регијама и земаљским срединама. Класе могу имати додатне научне лабораторије које пружају практично искуство. Већина институција захтијева виши пројекат који се одражава на истраживање које је студент изврсио.

  Студенти који стекну диплому из географских наука често стекну вештине у читању карте, обради података и организацији. Све ове вјештине су корисне за ефикасно управљање свакодневним животом.

  Свака институција која нуди диплому из географских наука имаће сопствене школарине и накнаде. Трошкови ће се разликовати у зависности од локације школе, броја потребних кредита, уписа са пуним радним временом или пуног радног времена и других фактора. Студенти треба пажљиво процијенити трошкове прије регистрације.

  Успешни дипломци студија Бацхелор ин Геограпхиц Сциенцес могу пронаћи посао у јавном или приватном сектору. Могуће каријере су картограф, географ, планер раста, менаџер дивљине, паркер или учитељ. Географи могу постати развојни агенти за општине. Постоје и универзитетске и колеџне позиције као професор или истраживач. Многе војне институције запошљавају географе, било као војнике или цивиле.

  Постоје могућности и локално и иностранство да зарађују диплому из географских наука. Онлине програми су одлични за студенте којима је потребан флексибилнији распоред. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.