Keystone logo

Osnovne studije Programi u Genetika 2024

Filteri

Filteri

  • Osnovne studije
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Zdravstvena zaštita
  • Reproduktivna medicina
Polja studija
  • Zdravstvena zaštita (0)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Nijedan program ne ispunjava vaše kriterijume pretrage. Molimo vas da oplemenite svoje filtere.

Clear filters

Popular education type

Osnovne studije Programi u Genetika

Зарада диплому у генетику је идеална прилика за људе који желе да проучавају различите ставове окружују еволуира области генетике. Степен програма се фокусира на научном проучавању организација, функција, рекомбинацију, регулисање и пренос информација хередитабилног на свим нивоима сложености у биолошким организмима. Студенти који примају диплому у генетици може постати просперитетна и поштована са својим опсегом преносивих вештина.

&nbsp

Шта је дипломирани у генетику? Овај степен је додатно образовање које ће опремити студенте са знањем и вештинама у теорији молекуларне биологије и генетике. Студенти ће такође научити основне грађевинске блокове генетике укључујући снимање података, анализе и научног писања. Поред тога, за стицање дипломе факултета у овој области омогућава појединцима да развију интелектуалне вештине потребне за успех у глобалном генетику терену.

&nbsp

Постоје бројни разлози за избор да настави диплому у генетику програму. Цоурсеворк укључује Менделиан генетику, хромозома понови и структуру, механизме регулације генске, ДНК поправке и рекомбинација, епигенетском феномена, одређивање пола, молекуларне еволуције и генетске интеракције између генома.

&nbsp

Трошкови разликује у зависности од школе, а дужина програма креће између три и четири године. Битно је да сте довољно истражи програм како би се осигурало да је програм понудио одговара своје циљеве.

&nbsp

Дипломци су у велике потражње за један број позиција, као што су улоге у универзитети, болнице, владиних ресора, истраживачким институтима и биотехнолошке индустрије. Студенти ће развити вештине потребне за рјешавање питања која се односе на примену експерименталне анализе решавања проблема у генетици.Када ученици су дипломирао у генетику, они су спремни за напредне студије или каријера укључују геномику и основне генетику.

&nbsp

Многи домаћи и међународни опције су доступне за програм из различитих универзитета. Онлине курсеви су идеалан избор за оне који живе у удаљеним подручјима широм света са ограниченим приступом школи. Опције Веб-басед регрутовање појединцима који захтевају флексибилан распоред. Трагање за ваш програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.