Keystone logo

Filteri

 • Osnovne studije
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Studije prava
 • Krivično procesno pravo
 • Forenzička nauka
Polja studija
 • Studije prava (62)
 • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

62 Osnovne studije Programi u Forenzička nauka 2024

  Osnovne studije Programi u Forenzička nauka

  Форенсиц Сциенце пружа научне доказе за употребу у судова. Магистрирао је у форензичке науке је интердисциплинарно микс кривично правосуђе и науке, и да ће припремити студента за рад или на терену или у лабораторији.

  &nbsp

  Једно од првих питања студената често имају када истражујући овај степен је, "Управо оно што је дипломирани у судску медицину?" Ово додипломски степен програма обично траје око четири године да заврши. Ниједан други тренинг или образовање поред средњом стручном спремом је обично потребно, иако ученик ће имати користи од јаких вештина у средњој школи нивоу наука. Поред општих услова образовања, ученици би требало да очекују битне практичним курсевима из биологије и хемије, са додатним теме у кривичним истрагама, форензичке биологије, форензичке патологије људског и ДНК анализе, физичких и траговима доказа, кривично право, латентне отиске, токсикологије, и серологију.

  &nbsp

  Студенти често тежи дипломирао у судску медицину да направе разлику у својим заједницама, помажући да се реши злочине и одговорне изведу пред лице правде. Скилл сетови уче истраживање, анализу података и критичко размишљање, која се може користити у различитим апликацијама и на и ван посла.

  &nbsp

  Сума коју треба очекивати да платите за зараду диплому у форензичке науке има неколико варијабли. Требало би питати у школу сте заинтересовани да присуствујете за тачан слома свих школарина и накнада Прије уписа.

  &nbsp

  Дипломци дипломирани у форензичке науке програму су припремљени за разне позиције ентри-левел на терену. Примери каријере могу да укључују позиције у јавном или приватном форензичке науке и конвенционалних лабораторијама. Други одлуче да наставе позиције у увиђају, форензика и ДНК анализе.Степен на инж припрема студенте за глатку транзицију у дипломирани Форенсиц Сциенце програма, што може довести до веће могућности за каријеру.

  &nbsp

  Постоје међународни и онлине опције за дипломираног у судску науке програму. Да бисте почели са курса, потражите свој програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.